Home Tickets met korting Diergaarde Blijdorp korting: hier vind je de beste acties!

Diergaarde Blijdorp korting: hier vind je de beste acties!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Een dagje attractie- of dierenpark is niet goedkoop. Tickets voor Diergaarde Blijdorp kosten normaal €24,50 voor volwassenen en €20 voor kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar. Kinderen onder de 3 zijn gratis.

Kom je met z’n 4-en dan ben je bijna €90 armer – exclusief parkeergeld – voordat je ook maar een dier hebt gezien.

Dat moet goedkoper kunnen, vind je niet!

In dit artikel vertel ik je 4 manieren hoe je korting kunt krijgen op de Diergaarde Blijdorp tickets!

Vooraf kopen

Open deur, maar koop je tickets altijd vooraf online. Oké dan moet je wel zeker weten dat je ook écht gaat. Maar daarmee kan je een hoop geld besparen.

Eigenlijk alle tips hebben te maken met tickets die je eerder online of in een winkel aanschaft.

Is dat dan wel betrouwbaar?

Gebruik hiervoor je gezond verstand. Klinkt het te goed om waar te zijn? En ken je de naam van het bedrijf niet? Denk dan 2 keer na of je daar de tickets wilt kopen. Zoek online ook naar reviews als je het niet vertrouwt, maar houd er rekening mee dat je daar niet altijd op kunt vertrouwen.

Mijn regel: als ik de site niet ken en de aanbieding is te goed om waar te zijn? Dan is het het vaak ook en ga ik ergens anders heen.

Wil je zeker weten dat je échte tickets koopt? Bestel ze dan online bij Blijdorp zelf op de website. Je krijgt dan een kleine korting, maar dan heb je wel de garantie dat het goed is.

Maar er zijn nog een paar andere betrouwbare plekken, waar je online tickets kunt krijgen en een hogere korting krijgt:

Jumbo Extra’s

Bij de Jumbo kan je tegenwoordig punten sparen voor korting op je boodschappen (saai!) en op dagjes uit.

Die kortingen zijn best fors. Bij Diergaarde Blijdorp krijg je tot €15 korting op je ticket. Daarmee bespaar je met z’n 4-tjes maximaal €60. Dat is een fikse korting! En van dat bedrag kan je een hoop leuke dingen doen.

Wat moet je doen om deze korting te krijgen?

Wanneer je boodschappen doet bij de Jumbo krijg je bij de kassa de vraag of je mee wilt doen met hun spaaractie voor een dagje uit. Zeg hierop ja. Je krijgt dan een pasje die je thuis kunt activeren via de app of website. Nu kan je sparen voor je dagje uit!

Zorg dat je de pas elke keer laat scannen als je boodschappen doet!

Punten sparen gaat vrij snel. Wij hebben na 2x boodschappen doen 625 punten. Om de hoogste korting te krijgen op een ticket ben je 300 punten kwijt. Dus je spaart vrij snel.

Korting via de AH

Wist je dat de Albert Heijn korting geeft op heel veel dagjes uit?

Tijdens de meest recente actie betaalde je nog geen €15 per persoon voor een entreekaartje voor Diergaarde Blijdorp.

Iets duurder dan bij de Jumbo Extra’s maar dan ben je niet afhankelijk van een puntenspaaractie.

Daarbij zijn er ook af en toe acties waarbij je Airmiles kunt in inwisselen voor korting op een ticket. Je hoeft dan maar een klein bedrag bij te betalen.

Nadeel hiervan is wel dat je natuurlijk wel Airmiles moet sparen en dat het best lang duurt voordat je het bij elkaar hebt gespaard.

Korting bij de ANWB (ook als je geen lid bent!)

Net als bij de Albert Heijn geeft de ANWB ook korting op entreetickets. Voor Diergaarde Blijdorp is dat maar een klein bedrag. Je krijgt namelijk slechts €3 korting per ticket.

Maar als je niet bij de Jumbo komt én de AH geen kortingsactie heeft is dit wel een plek om goedkopere tickets te bestellen.

Je weet in ieder geval dat het betrouwbaar is.

Dagje dierentuin met korting?