Home Tickets met korting Glowgolf korting: tickets vanaf €5!

Glowgolf korting: tickets vanaf €5!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Heb je weleens gehoord van Glowgolf? Een hele leuke bezigheid voor als het buiten saai weer is. Of als het enorm warm is.

Wij hebben dit ook weleens gedaan in Scheveningen. Was best grappig. Het is een minigolfbaan waarop je in het donker speelt. Alleen enkele hindernissen en de randen zijn verlicht d.m.v. black light.

Verder zie je helemaal niks.

Nou is dat ook wel weer fijn, want dan kan je dat ook de schuld geven als je een slag teveel hebt. “ja, ik zag het niet”

Waar kan je glowgolfen?

Eigenlijk is de vraag, waar niet? Want ze hebben meer dan 20 vestigingen verspreid over het hele land.

Van Aalsmeer tot Weert, Drachten tot Tiel. En natuurlijk ook in de randstad waaronder dus ook de vestiging in Scheveningen.

Deze ligt echt op de boulevard in een winkelcentrum aldaar. Om er te komen en te parkeren niet de meest handige plek, maar als je toch al op het strand was een leuke afleiding.

Wat kost het?

Een rondje Glowgolf kost €9,50. Ongeacht de leeftijd. Er is een gezinskorting waarbij je, voor ik gok 4 personen (de site is niet heel duidelijk), €35 betaalt. Elk extra kind is dan €5 met een maximum van 5 kinderen per volwassene.

Niet ontzettend duur voor een leuke activiteit waarmee je een uurtje zoet bent. Maar het kan goedkoper.

Er zijn regelmatig kortingsactie waarbij een ticket maar €5 per persoon kost. Dat is bijna 50% korting. Geld wat je kunt gebruiken om een portie kibbeling te halen op de boulevard – in het geval van Scheveningen.

Of waarmee je nog een tweede rondje kunt lopen als je dat zou willen.

Wat je er ook mee doet, ik zou altijd de Glowgolf kortingsacties in de gaten houden. Het loont eigenlijk altijd!

Hoe leuk is het?

Wij vonden het, als volwassenen, best een leuk tijdverdrijf. Je wordt natuurlijk bloedfanatiek als je met een groep bent. En er zit er altijd eentje tussen die er helemaal niks van bakt.

Hilarisch!

Kinderen vinden het voornamelijk prachtig dat het donker is, maar dat er toch veel dingen verlicht zijn.

Als je er binnenstapt heeft het ook gelijk iets vrolijks. Het voelt een beetje zoals de kermis in het donker. Gezellig, overal lichtjes, maar toch iets magisch.

Daarbij zijn sommige holes nog best uitdagend ook. Dan vliegt je balletje weer over de rand en kan je deze in het donker gaan zoeken. Nee, dat is bij mij echt niet gebeurd, hoor….

Gelukkig hebben ze voor de balletjes dezelfde verf gebruikt als voor de hindernissen, toch betekent dat niet dat je deze altijd even goed ziet.

Wij hebben ons er in ieder geval goed vermaakt en zijn daarna wat gaan eten bij een restaurant in de buurt. De meeste Glowgolf banen werken samen met lokale ondernemers waar je, soms tegen een korting, ook meteen iets kunt eten.

Glowgolf tickets met korting

Nu vraag je je misschien af waar die tickets met korting blijven? De Glowgolf kaartjes voor €5 per persoon kan je hier bestellen!

Kijk hier voor nog meer uitjes met korting!