Sprookjesbos Valkenburg: waar krijg je de meeste korting op tickets?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Bij het Sprookjesbos denk je misschien meteen aan de Efteling. Maar wist je dat er ook een Sprookjesbos in Valkenburg is? Misschien niet zo gelikt als die in Kaatsheuvel, maar toch een leuk park om te bezoeken als je in de buurt bent. Maar dan wil je natuurlijk wel naar Sprookjesbos Valkenburg met korting!

Verderop kijken we naar de verschillende kortingsacties voor Sprookjesbos Valkenburg. Maar laten we eerst eens kijken naar dit park.

Wat is er te doen in het Sprookjesbos?

Het Sprookjesbos in Valkenburg bestaat uit twee delen, een attractiepark en een sprookjesgedeelte. Verder is er een ondergrondse mergelgrot die je kunt bezoeken.

Dit park is met name geschikt voor jonge kinderen van de basisschoolleeftijd. Zij zullen de sprookjes, attracties en speeltoestellen zeker kunnen waarderen.

Een entreekaartje kost aan de kassa zo’n €12, de prijzen zijn variabel en wisselen per dag. Dit zijn dan tickets met een datum erop. Koop je een kaartje zonder datum dan betaal je €13,50 per persoon.

Het leuke is dat deze prijs pas geldt voor kinderen die groter zijn dan 80cm. Kleinere kinderen mogen het park helemaal gratis bezoeken. Dat zal voor veel gezinnen al een hoop geld schelen.

Maar dat is niet de Sprookjesbos korting waar we naar op zoek gaan!

Sprookjesbos korting via de eigen website

Veel websites van uitjes bieden online een korting aan. Helaas heeft de website van Sprookjesbos niet zo’n kortingsactie. Enkel wanneer je de tickets op datum koopt krijg je €1,50 korting. Maar dan kun je de dag niet meer wisselen.

Een andere manier om korting te krijgen is door een seizoenspas te nemen. Deze kost € 35 en geeft je het hele seizoen toegang tot het park.

Ander dan dat staat er helaas geen Sprookjesbos korting op.

Korting op Sprookjesbos tickets via ticketwebsites

Wat voor elk uitje een goede manier om korting te krijgen is, zijn de ticketwebsites. Voorbeelden hiervan zijn tripper, actievandedag, de webwinkel van het AD en de NU.nl shop.

Dit zijn 4 webshops die allemaal entreekaartjes aanbieden van attractieparken. Op tripper.nl stond er een aanbieding met tot 70% korting op Sprookjesbos tickets. Je betaalde nog geen € 5 voor een kaartje.

Maar het loont ook zeker om de andere ticketwebsites in de gaten te houden. Het aanbod wisselt regelmatig en wie weet komen daar ook Sprookjesbos kortingsacties bij.

De bekendste websites waar je korting kunt krijgen zijn:

De acties op deze websites veranderen regelmatig dus houd ze dan ook goed in de gaten wanneer je naar Sprookjesbos gaat.

Sprookjesbos korting via spaaracties

Twee goede spaaracties die je in de gaten moet houden voor Sprookjesbos korting zijn de Dagje Uit Actie van de Jumbo en het tweede kaartje gratis van de Albert Heijn.

Hier spaar je door simpelweg je boodschappen te doen je Sprookjesbos korting eenvoudig bij elkaar. Het enige nadeel is dat je dan wel boodschappen moet doen bij een van deze supers.

Sparen voor korting kan ook via Campina Eurosparen waarbij je punten verzameld die je kunt inwisselen tegen korting op tickets. De tickets koop je via hun eigen webshop en ontvang je direct in de mail.

Een andere spaaractie voor korting op uitjes zijn de ING Rentepunten. Ook hier zijn er steeds wisselende kortingsactie dus houd de rentepuntenwinkel goed in de gaten.

Zelf je Sprookjesbos korting bepalen

Er is een manier om zelf je Sprookjesbos korting te bepalen. Dat kan door te bieden op tickets via vakantieveilingen en ticketveiling. Dit zijn beide veilingwebsites waar er steeds nieuwe veilingen starten waaronder voor dagje uit tickets.

Door mee te doen aan zo’n veiling kun je zelf je Sprookjesbos korting bepalen. Zolang je je niet laat meeslepen natuurlijk. Want dat is toch wel het gevaar van zo’n veiling, je wilt graag winnen ondanks dat het allang niet meer rendabel is.

Bepaal voor jezelf een maximum bedrag en houd je daar aan. Dan kun je best een goede Sprookjesbos korting bij elkaar sprokkelen!

Andere Sprookjesbos kortingsacties

Zijn er nog meer manieren waarop je Sprookjesbos korting zou kunnen krijgen? Ja zeker!

Via de ANWB bijvoorbeeld die leden korting geeft op tickets voor dagjes uit. Over de agenda van de Postcodeloterij waarin elk jaar korting zit op uitjes.

Dan zijn er nog de tickets die je via de Hema en de Kruidvat kunt kopen. Deze zijn vaak ook stukken scherper geprijsd dan aan de kassa.

Hierboven heb ik je een hoop manieren gegeven om Sprookjesbos korting te krijgen. Door de steeds wisselende acties is het moeilijk om deze allemaal bij te houden. Maar je hebt wel een overzicht van alle plekken waar je korting kunt krijgen. Mocht je nog een goede aanbieding weten, deel dan jouw tip hieronder!

Dagje uit met korting?