Home Dagje uitPretparkenDisneyland Paris Center Parcs Villages Nature Paris (Disneyland Paris)

Center Parcs Villages Nature Paris (Disneyland Paris)

door Bianca

Villages Nature Paris is een Center Parcs vakantiepark op 10 minuten van Disneyland Paris. Hier heb je alle voordelen en faciliteiten die je van een Center Parcs vakantiepark gewend bent, met een groot pretpark om de hoek.

Vanuit Villages Nature Paris rijdt er meerdere malen per dag een bus naar de Disney Parken. Deze is overigens wel tegen betaling. Ga je met de auto dan zul je de parkeerkosten moeten betalen, deze zijn vaak hoger dan de kosten van de busrit, behalve als je een jaarpas hebt.

Op het vakantiepark is er veel te doen. Er is een groot meer waarop je diverse watersporten kunt beoefenen. Je kunt door de groene omgeving wandelen en er is zelfs een moestuin waar kinderen meer leren over het planten van groente en fruit.

Maar de publiekstrekker is toch wel het enorme tropische zwemparadijs met 7 zwembaden, meerdere glijbanen, wateractiviteiten en meer. Hier kan je ook een bezoek brengen als je niet logeert op het vakantiepark. Je koopt dan een dagkaart en kunt de gehele dag op het vakantiepark vertoeven. Dat is inclusief het bezoeken van de restaurants en de andere faciliteiten.

Villages Nature Paris is een goede keus voor iedereen die Disneyland Paris wil bezoeken, maar niet op het resort wil logeren. In plaats van een hotelkamer kan je hier in (grote) huisjes logeren. Handig als je met een groot gezin of een groep komt. Verder heb je op het vakantiepark meer faciliteiten en is het een handige uitvallocatie voor andere bezienswaardigheden in de buurt.

Naar de stad Parijs kan ook. Dat kan met de auto, maar handiger is het om de trein te nemen vanaf het Disneyland Paris station. Deze brengt je in een half uur naar het midden van Parijs.

Tip: Met korting overnachten in Villages Nature Paris

(Copyright foto: Center Parcs)


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter