Wat zijn Disneyland Paris Privilege Tickets?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wanneer je een Jaarpas hebt, heb je vast weleens gehoord van Disneyland Paris Privilege Tickets. Maar wat zijn dit nou precies, wie kan daar gebruik van maken en hoe werkt dat dan? We leggen het je uit!

Over Disneyland Paris Privilege Tickets

De Disneyland Paris Privilege Tickets zijn een manier voor Jaarpashouders om familie en vrienden ook mee te kunnen nemen naar de pretparken. Het is dus de bedoeling dat jullie samen er een mooie dag van gaan maken en de Jaarpashouder moet bij het aankopen van de kaartjes aanwezig zijn.

Je koopt de Disneyland Paris Privilege Tickets bij de kassa’s van de Disney Parken op vertoon van jouw Jaarpas. En de kaartjes zijn alleen die dag geldig. Zorg wel dat je voor parktoegang hebt gereserveerd.

De Privilege kaartjes kun je daarna gewoon gebruiken net als een ander entreekaartje en deze personen mogen met jou mee de parken in via de speciale ingang voor Jaarpashouders.

Wie kan deze tickets kopen?

Wanneer je zelf een Magic Plus of Infinity Jaarpas hebt dan kun je privilegetickets kopen. De prijs hangt af van de periode waarin je gaat.

Voor Magic Plus:

Voor Infinity:

Met een Magic Plus jaarpas kun je maximaal 10 van deze tickets kopen tijdens de geldigheidsduur van jouw Jaarpas. Voor Infinity zijn dit 20 tickets. En je mag er maximaal 5 per week kopen ongeacht jouw Jaarpas.

En heb je het limiet bereikt? Maak dan gebruik van de jaarpaskorting op entreekaartjes. Deze korting is 20% voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity. Je kunt maximaal 5 entreekaartjes kopen met korting per dag en je kunt ze alleen fysiek kopen bij de kassa’s van de Disney Parken. Vergeet ook dan niet om voor jezelf een reservering te maken.

Nieuwe Disneyland Paris Jaarpassen (de Disneyland Pass) en privilege tickets

Wanneer je op dit moment nog een oude Disneyland Paris Jaarpas hebt kun je de Privilege tickets blijven kopen, mits je ze nog niet allemaal hebt gebruikt (max. 20 voor Infinity/10 voor Magic Plus). Bij de nieuwe Disneyland Pass, de opvolger van de jaarpas, zijn de privilegetickets verdwenen. Ook krijg je dan geen korting meer bij de aankoop van losse entreetickets. Hierdoor kunnen de nieuwe Disneyland Paris jaarpassen voor velen een stuk minder voordelig uitpakken. Lees hier alles over de nieuwe Disneyland Pass en de voordelen.