Frozen in Disneyland Paris terwijl we wachten op Frozen land

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Zijn jouw kinderen ook zo gek van Elsa, Anna en Olaf? Krijgen ze maar geen genoeg van het liedje “Laat het los” en willen ze de figuren graag een keer in het echt ontmoeten? Dan zit je goed in Disneyland Paris! Dit zijn de plekken waar je de hoofdrolspelers uit de populaire Frozen films kunt ontmoeten.

Waar vind je Frozen in Disneyland Paris?

Er zijn een aantal plekken waar je de hoofdrolspelers uit Frozen tegen kunt komen in Disneyland Paris.

Frozen: A Musical Invitation – Walt Disney Studios Park

In het Walt Disney Studios Park vind je de show Frozen: A Musical Invitation. Hier word je meegenomen naar de hut van Kristoff en Sven waar alle geliefde liedjes uit de films voorbij komen. Natuurlijk zullen ook Anna en Elsa hun opwachting maken evenals sneeuwman Olaf.

Ontmoet Olaf – Walt Disney Studios Park

Over Olaf gesproken. In het Walt Disney Studios Park kun je in het echt de warme knuffels ervaren van deze sneeuwman. Natuurlijk neemt hij ook de tijd voor een praatje en je kunt met hem op de foto. Een hele leuke ervaring!

Disney Stars on Parade – Disneyland Park

Elke dag, aan het eind van de middag, trekt de Disney on Stars Parade door het Disneyland Park. Hier komen veel Disney figuren voorbij op vrolijk versierde praalwagens. En natuurlijk mogen de figuren uit Frozen hier ook niet ontbreken. Anna en Elsa komen voorbij op hun eigen praalwagen en ook voor Olaf is er een grote rol weggelegd.

Frozen Souvenirs in Disneyland Paris

Tenslotte ontkom je in Disneyland Paris niet aan de Frozen souvenirs. Deze vind je in een groot aantal winkels in de Disney Parken, Disney Village en de Hotels. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het. Van poppen van de prinsessen, tot verkleedkleren om jouw kleintjes om te toveren tot de figuren uit Frozen. Ook zijn er Frozen pluchebeesten, sieraden, t-shirts, verzamelobjecten en zelfs kroontjes te koop. Kortom, zorg dat jouw kleintjes genoeg zakgeld meenemen zodat ze een leuk Frozen souvenir mee naar huis kunnen nemen.

Frozen land in Disneyland Paris

Op dit moment wordt er in Disneyland Paris druk gebouwd aan een nieuw gedeelte in het Walt Disney Studios Park. Hier zullen ze onder meer het koninkrijk Arendelle, bekend uit de Frozen films, nabouwen. In dit gloednieuwe Frozen land word je als bezoeker ondergedompeld in de film. Je bezoekt de stad aan het water met het befaamde kasteel en in de verte zie je het ijskasteel van Elsa. Dit nieuwe gedeelte zal behalve bezienswaardigheden uit de film ook een nieuwe Frozen attractie en ontmoetingen met de figuren bieden. De opening van dit Frozen gedeelte in Disneyland Paris staat gepland voor 2025, de bouw is inmiddels gestart en het land begint steeds meer vorm te krijgen.