Menu
Disneyland Paris

Luxe hotelkamers in Disneyland Paris

Wil je graag in stijl verblijven in Disneyland Paris? Dan zijn er verschillende luxe hotelkamers waaruit je kunt kiezen. Het Disneyland Hotel, gelegen direct boven de ingang van het Disneyland Park, is het meest luxe hotel. De kamers in dit hotel zijn ruim, je kunt elke ochtend ontbijten met Disney figuren en het hotel heeft een perfecte locatie.

In dit hotel kan je kiezen voor nog luxere kamers die nog meer faciliteiten hebben. Maar ook andere hotels hebben dit soort kamers.

Welke luxe hotelkamers zijn er

Castle Club
De Castle Club is het luxe gedeelte van het Disneyland Hotel. Deze kamers zijn gelegen in een apart gedeelte van het hotel, vlakbij de restaurants, bar en winkel. Een aantal van deze kamers kijken zelfs uit op het Disneyland Park. In dit gedeelte van het Disneyland Hotel vind je ook de suites.

Naast een eigen receptie en lounge met snacks en drankjes, hebben de Castle Club kamers ook een prive lift die uitkomt bij de ingang van het Disneyland Park. Je loopt vanaf je kamer dus binnen een minuut naar de entree van het park. Daarnaast krijg je ook een VIP Fastpass waar je je hele verblijf gebruik van kunt maken. Met deze VIP Fastpass hoef je geen Fastpass te halen bij de attracties, maar krijg je onbeperkt toegang tot alle Fastpass rijen. De ultieme luxe, zeker op drukke dagen!

Empire State Club

In Disney’s Hotel New York vind je de Empire State Club. Dit is net als de Castle Club een apart gedeelte met meer faciliteiten. De Empire State Club kamers bevinden zich op een aparte verdieping in het hotel. Op deze verdieping vind je ook een lounge waar je ‘s ochtends kunt ontbijten en ‘s middags snacks en frisdrank kunt halen. Tot en met 23 maart 2016 ontvang je als gast van de Empire State Club een VIP Fastpass, hierna ontvang je een Hotel Fastpass. Met de Hotel Fastpass krijg je 1 Fastpass per persoon per nacht die je mag gebruiken in een attractie naar keuze. Helaas niet onbeperkt zoals bij de VIP Fastpass.

Compass Club

De Compass Club vind je in Disney’s Newport Bay Club. Vroeger heette dit gedeelte de Admiral’s Floor. Deze kamers bevinden zicht op een aparte verdieping en hebben een eigen receptie. Gasten van de Compass Club kunnen ontbijten in een aparte lounge, waar je ‘s middags ook snacks en frisdranken kunt halen. Daarnaast krijg je ook hier een Hotel Fastpass.

Golden Forest Club

In Disney’s Sequoia Lodge vind je de Golden Forest kamers. Deze kamers bevinden zich op een aparte verdieping, hebben een eigen receptie en een lounge waar je ‘s ochtends kunt ontbijten en ‘s middags snacks en frisdrank kunt halen. Ook ontvangen gasten van de Golden Forest kamers een Hotel Fastpass.

Wat is het verschil met normale kamers

Alle luxe kamers in de bovenstaande clubs zijn hetzelfde als de normale kamers, alleen iets meer aangekleed. Het grootste voordeel van deze kamers is de eigen receptie, waardoor je niet in de rij hoeft te staan voor het inchecken) en de lounge waarin je rustig kunt ontbijten met Disney figuren. Ook ontvang je als gast van deze clubs een Hotel Fastpass per persoon, per nacht dat je in het hotel verblijft. In de Castle Club ontvang je zelfs een VIP Fastpass. Verder is er geen verschil met de normale kamers.

Zijn de Clubs van Disneyland Paris het geld waard

Als je gaat in een drukke periode, bijvoorbeeld tijdens de vakanties of weekenden, dan kan het fijn zijn om in een van de Clubs te slapen. Je kunt rustig ontbijten, hebt geen lange rijen bij de incheckbalie en ook de extra Fastpassen zijn mooi meegenomen. Verder is er weinig verschil met de normale kamers.

Wil je graag wat extra luxe en vind je het fijn om te ontbijten in een aparte lounge? Dan zijn de Club kamers iets voor jou. Maakt al die luxe voor jou niet zoveel uit? Dan kan je beter een normale kamer boeken in een van deze hotels.

Bianca About Author

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

No Comments

    Leave a Reply