Disneyland Paris Partner Hotels

Vanaf €75 per nacht

Home Dagje wegPretparkenDisneyland Paris Disneyland Paris Partner Hotels

De Disneyland Paris Partner Hotels hebben een hoop voordelen. Zo liggen ze vlakbij de Disney Parken, hebben ze allemaal een gratis pendelbus naar het resort, en ze zijn nog een stuk goedkoper dan de Disney Hotels ook.

Je zou zeggen dan is de keus snel gemaakt.

Maar is dat ook zo? Want hoeveel goedkoper zijn ze nou echt. Daar geven we je verderop het antwoord op. Hieronder eerst een overzicht van de Disneyland Paris Partner Hotels.

Welke Disneyland Paris Partner Hotels zijn er?

B&B Hotel Disneyland Paris

Disneyland Paris Partner Hotels

Het B&B Hotel Disneyland Paris is een van de goedkoopste Partner Hotels. Bij je verblijf zit altijd ontbijt inbegrepen en parkeren is ook nog eens gratis!

Alles over B&B Hotel Disneyland Paris

Explorers Hotel Disneyland Paris

Disneyland Paris Partner Hotels

Het Explorers Hotel Disneyland Paris is helemaal afgestemd op kinderen. Van de themakamers tot het zwembad en alle andere faciliteiten in het hotel.

Bekijk Explorers Hotel Disneyland Paris

Magic Circus Disneyland Paris

Disneyland Paris Partner Hotels

Magic Circus Disneyland Paris is een 4-sterrenhotel met familiekamers in circusstijl. De kinderen slapen in een eigen stapelbed met tv en gordijn, zodat de ouders ook even rust hebben.

Alles over Magic Circus Disneyland Paris

Dream Castle Disneyland Paris

Disneyland Paris Partner Hotels

Het Dream Castle Disneyland Paris hotel is het meest magische Partner Hotel. Alleen de buitenkant voelt al aan als een Frans Kasteel. Binnen is het net zo luxe en magisch.

Meer over Dream Castle Disneyland Paris

Campanile Disneyland Paris

Disneyland Paris Partner Hotels

Het Dream Castle Disneyland Paris hotel is het meest magische Partner Hotel. Alleen de buitenkant voelt al aan als een Frans Kasteel. Binnen is het net zo luxe en magisch.

Meer over Dream Castle Disneyland Paris

Radisson Blu Disneyland Paris

Radisson Blu Disneyland Parijs

Het Radission Blu Disneyland Paris hotel ligt het verst weg van alle Partner Hotels. Door de ligging vlakbij de golfbaan is dit een goede keus voor volwassenen die meer willen doen dan de Disney Parken bezoeken.

Wat je moet weten over het Radisson Blu hotel

Hotel l’Elysée Val d’Europe

Disneyland Paris Partner Hotels

Hotel l’Elysée Val d’Europe is het boetiekhotel vlakbij Disneyland Paris. De kamers, het hotel en zelfs het steakhouse zijn zeer sfeervol ingericht.

Meer over Hotel l’Elysée Val d’Europe

Aparthotel Adagio

Disneyland Paris Partner Hotels

Aparthotel Adagio is een prima hotel vlakbij winkelcentrum Val d’Europe. Weinig spannends, maar wel goed verzorgd en voor een lage prijs.

De voordelen van een Disneyland Paris Partner Hotel

Het grootste voordeel van een Disneyland Paris Partner Hotel is de prijs. Ze zijn vaak goedkoper dan de Disney Hotels of bieden meer waar voor je geld.

Zo boek je een 4-sterren luxe Partner Hotel voor de prijs van een 2-sterren Disney Hotel. Of je kunt ervoor kiezen om voor de goedkopere Partner Hotels te gaan: B&B Hotel en Campanile Disneyland Paris. Hier slaap je voor een paar tientjes per nacht vlakbij de Disney Parken.

Elk van deze Disneyland Paris Partner Hotels heeft een gratis pendelbus. Deze rijdt elke 20 minuten en kan meerdere stops hebben langs de verschillende Partner Hotels. Hierna wordt je naast Disney Village afgezet op nog geen 5 minuten lopen van de Disney Parken.

Prijzen en aanbiedingen voor de Partner Hotels inclusief Disneyland Paris tickets

Zijn de Disneyland Paris Partner Hotels echt goedkoper?

Ja en nee. Boek je ze als losse overnachting zonder Disneyland Paris tickets? Dan zijn ze waarschijnlijk goedkoper dan een Disney Hotel.

Boek je een Disneyland Paris verblijf (hotel + tickets) dan zijn ze niet altijd de meest voordelige keus. Zeker omdat Disney vaak alleen kortingsacties heeft op hun eigen hotels.

De Disneyland Paris Partner Hotels zijn wel een goedkope optie als je een Jaarpas hebt en vaker per jaar naar het attractiepark gaat. Dan is elke keer een Disney Hotel boeken een dure keus. Wij verblijven ook meestal in het B&B Hotel omdat een overnachting daar maar €75 per nacht kost inclusief ontbijt. Maar dus zonder Disneyland Paris kaartjes omdat wij al een Jaarpas hebben.

Wat is een betere keus: een Disney Hotel of een Partner Hotel?

Is dit je enige bezoek aan Disneyland Paris dan zou ik zeker voor een Disney Hotel gaan. Deze hotels liggen op loopafstand van de Disney parken en hebben toch een magischere sfeer. Wat je verwacht bij Disneyland Paris.

Ga je vaker per jaar naar Disneyland Paris? Heb je een Jaarpas of een heel klein budget? Dan zou ik zeker de Partner Hotels overwegen. Kijk wel goed of de prijzen inclusief tickets zijn, anders moet je die later nog bijboeken.

Tip! Bij een Disneyland Paris Partner Hotel zitten meestal geen entreekaartjes inbegrepen. Boek je geen verblijf dan moet je de tickets nog los kopen.

Disneyland Paris ticket aanbiedingen

Veelgestelde vragen Disneyland Paris Partner Hotels

  1. Waar liggen de Disneyland Paris Partner Hotels?

    De Partner Hotels liggen allemaal op zo'n 10 tot 15 minuten rijden vanaf het resort. Er rijdt elke 20 minuten een gratis pendelbus.

  2. Kun je lopen vanaf de Disneyland Paris Partner Hotels naar de Disney Parken?

    Het kan wel, maar we raden het niet aan. Je bent toch zo'n 45 minuten onderweg. Dan doen je voeten al zeer voordat je bij de pretparken bent aangekomen. Daarbij rijdt er een gratis pendelbus, dus lopen is helemaal niet nodig.

  3. Wat is het goedkoopste Disneyland Paris Partner Hotel?

    Het goedkoopste Disneyland Paris Partner Hotel is het B&B Hotel. Overnachtingen kosten hier vanaf €75 per kamer per nacht, inclusief ontbijt.

Aanbiedingen Partner Hotels

Leukste kortingsacties!