Alles over de Disneyland Paris Partner Hotels!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

De Disneyland Paris Partner Hotels hebben een hoop voordelen. Zo liggen ze vlakbij de Disney Parken, hebben ze allemaal een gratis pendelbus naar het resort, en ze zijn nog een stuk goedkoper dan de Disney Hotels ook.

Je zou zeggen dan is de keus snel gemaakt.

Maar is dat ook zo? Want hoeveel goedkoper zijn ze nou echt. Daar geven we je verderop het antwoord op. Hieronder eerst een overzicht van de Disneyland Paris Partner Hotels.

Welke Disneyland Paris Partner Hotels zijn er?

B&B Hotel

Explorers Hotel

Campanile

Hotel l’Elysee

Aparthotel Adagio

Hierboven zie je de 5 hotels die zich momenteel Partner Hotel mogen noemen. Voorheen waren dit er nog veel meer.

Deze hotels zijn niet verdwenen, je kunt ze alleen niet meer direct boeken via de Disneyland Paris website en zo tickets aan je verblijf toevoegen. Dat kan wel met de bovenstaande hotels.

De voordelen van een Disneyland Paris Partner Hotel

Het grootste voordeel van een Disneyland Paris Partner Hotel is de prijs. Ze zijn vaak goedkoper dan de Disney Hotels of bieden meer waar voor je geld.

Zo boek je een 4-sterren luxe Partner Hotel voor de prijs van een 2-sterren Disney Hotel. Of je kunt ervoor kiezen om voor de goedkopere Partner Hotels te gaan: B&B Hotel en Campanile Disneyland Paris. Hier slaap je voor een paar tientjes per nacht vlakbij de Disney Parken.

Elk van deze Disneyland Paris Partner Hotels heeft een gratis pendelbus. Deze rijdt elke 20 minuten en kan meerdere stops hebben langs de verschillende Partner Hotels. Hierna wordt je naast Disney Village afgezet op nog geen 5 minuten lopen van de Disney Parken.

Prijzen en aanbiedingen voor de Partner Hotels inclusief Disneyland Paris tickets

Zijn de Disneyland Paris Partner Hotels echt goedkoper?

Ja en nee. Boek je ze als losse overnachting zonder Disneyland Paris tickets? Dan zijn ze waarschijnlijk goedkoper dan een Disney Hotel.

Boek je een Disneyland Paris verblijf (hotel + tickets) dan zijn ze niet altijd de meest voordelige keus. Zeker omdat Disney vaak alleen kortingsacties heeft op hun eigen hotels.

De Disneyland Paris Partner Hotels zijn wel een goedkope optie als je een Jaarpas hebt en vaker per jaar naar het attractiepark gaat. Dan is elke keer een Disney Hotel boeken een dure keus. Wij verblijven ook meestal in het B&B Hotel omdat een overnachting daar maar €75 per nacht kost inclusief ontbijt. Maar dus zonder Disneyland Paris kaartjes omdat wij al een Jaarpas hebben.

Wat is een betere keus: een Disney Hotel of een Partner Hotel?

Is dit je enige bezoek aan Disneyland Paris dan zou ik zeker voor een Disney Hotel gaan. Deze hotels liggen op loopafstand van de Disney parken en hebben toch een magischere sfeer. Wat je verwacht bij Disneyland Paris.

Ga je vaker per jaar naar Disneyland Paris? Heb je een Jaarpas of een heel klein budget? Dan zou ik zeker de Partner Hotels overwegen. Kijk wel goed of de prijzen inclusief tickets zijn, anders moet je die later nog bijboeken.