Efteling korting: tickets vanaf €21!

Een goede Efteling korting is vaak lastig te vinden. In tegenstelling tot andere pretparken hebben zij niet zo vaak acties, en als die er wel zijn, zijn de prijzen vaak niet zo scherp.

Toch ga ik altijd op zoek naar een lagere prijs als ik een dagje naar de Efteling wil. Nee, ik heb geen abonnement en daarom moet ik net als een ieder een entreekaartje kopen.

En die vind ik best prijzig. Tijdens het hoogseizoen zo’n €45 per persoon. Inclusief parkeren en eten/drinken ben ik al snel zo’n €70/€80 kwijt. Een hoop geld voor een dagje weg.

Daarom gaan we op zoek naar acties. Wij samen, want misschien heb ik er wel eentje gemist. Laten we elkaar helpen zo min mogelijk te betalen en een zo’n hoog mogelijke Efteling korting te krijgen.

Gratis naar de Efteling? Boek dan een vakantiehuisje en ga onbeperkt naar het attractiepark!

Waar vind je de hoogste Efteling korting?

Airmiles

Eén van de hoogste kortingen krijg je via Airmiles. Je betaalt dan slechts €13 per Efteling kaartje, mits je daarbij 3000 punten inwisselt. Dat is best een aantal en daar moet je behoorlijk lang voor sparen.

Daarbij kan ik niet veel plekken meer opnoemen waar je Airmiles kunt sparen. Eigenlijk dacht ik dat het allang niet meer bestond.

Maar goed, heb je veel Airmiles dan ontvang je een hoge Efteling korting.

Heb je geen Airmiles dan zoeken we nog even verder.

Albert Heijn

De Albert Heijn heeft elk jaar aan het begin van het jaar een spaaractie. Bij een x-bedrag aan boodschappen ontvang je dan een kortingssticker. Deze plak je op een kaart en als je de kaart vol hebt kreeg je dit jaar tot €12,50 korting.

Dit is ook de actie waar ik dit jaar gebruik van heb gemaakt. Voor €28,50 per persoon naar de Efteling klinkt toch wat vriendelijker dan die €45, vind je niet? Nou loopt deze actie momenteel niet en het is altijd maar afwachten of deze volgend jaar komt. Maar laten we hopen van wel.

ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan kan je besparen, en veel zelfs. Met de korting op Efteling kaartjes voor de ledendag kom je uit op slechts €21 per persoon. Deze kaartjes zijn alleen geldig op een aantal zaterdagen (en zondag 6 december) in het najaar. Maar als je lid bent dan bespaar je zo wel een hele hoop geld.

Overige manieren

Tenslotte zijn er nog een paar andere manieren om te besparen. Via Groupon.de kan je vaak tickets met meer dan €10 korting kopen. Een andere manier is via de jaarpassen van bekende pretparken. Bobbejaanland geeft hun abonnementhouders €4 korting op een Efteling ticket. Phantasialand gaf hun jaarpashouders zelfs gratis toegang. En zo zijn er nog meer.

Het is misschien niet de meest goedkope optie maar dan heb je wel meerdere pretparken voor de prijs van 1. Dit is een hele praktische optie voor pretparkliefhebbers.

Ticketwebsites:

Zijn alle 3 websites waarop je kaartjes kunt bestellen voor minder. Soms hebben ze ook Efteling tickets met korting. Staan die er even niet op? Dan kan je vast en zeker een andere pretpark vinden voor een lage prijs!

Veelgestelde vragen over Efteling korting

Naar de Efteling met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven