Home Tickets met korting Naar attractiepark Slagharen met korting? Zo doe je dat!

Naar attractiepark Slagharen met korting? Zo doe je dat!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Attractiepark Slagharen korting is vrijwel altijd te vinden. Dit is een pretpark die vrijwel altijd acties heeft. Is het niet op de entreekaartjes dan is het op een verblijf in een van de huisjes.

Soms moet je even zoeken naar de kortingsacties, maar in dit artikel vertel ik je precies waar je moet kijken om de Slagharen kaartjes goedkoper te krijgen.

Er zijn namelijk een aantal vaste plekken waar je ze kunt vinden. En anders kun je sparen voor Slagharen korting.

Maar eerst kort iets over het attractiepark!

Over Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is een pretpark in het noordoosten van ons land. Het bestaat uit een pretpark, waterpark en vakantiepark. Je kunt hier dus prima een midweekje of lang weekend verblijven. Er is genoeg vermaak.

Het attractiepark is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden, met thrillrides maar ook rustige attracties en zelfs speeltuinen. Hierdoor is het een geliefd pretpark voor het hele gezin.

Maar dan wel als je de kaartjes voor Slagharen met korting krijgt. Niet dat het de entreeprijs niet waard is, maar ze hebben zo vaak kortingsacties dat het zonde is om dan het volle bedrag te betalen.

Laten we snel naar de Slagharen korting gaan!

Slagharen korting via de website

De eerste plek om Slagharen korting te krijgen is via de eigen website Slagharen.com. Hier kun je per dag meteen zien hoeveel korting je krijgt op de standaard prijs van €24,90.

Bijvoorbeeld nu zijn er tickets te koop voor slechts € 17,90 per persoon. Scheelt toch mooi 7 euro en het enige wat je hiervoor moet doen is je kaartjes op Slagharen.com kopen en vooraf je datum kiezen. Door vooraf te bepalen wanneer je wilt gaan kan je dus al een hoop geld besparen.

Een ander ticket dat je op Slagharen.com kunt kopen zijn de abonnementen. Die kosten slechts € 32,90 per persoon. Ben je van plan om meer dan 1 keer te gaan dan heb je het er al uit.

Dus de eerste plek om te kijken voor Slagharen korting is altijd de eigen website.

Naar Attractiepark Slagharen met korting?

Slagharen korting via andere ticketwebsites

Er bestaan in Nederland een aantal ticketwebsites die ook regelmatig Slagharen korting hebben. Denk dan aan bijvoorbeeld Tripper.nl, Actievandedag, Nu.nl shop en de webwinkel van het AD.

De acties op deze sites wisselen regelmatig maar je krijg altijd een ruime korting op kaartjes voor uitjes.

Voordat je naar Attractiepark gaat is het goed om op die sites eens te kijken of er een goede kortingsactie is. Zo gaf Tripper bijvoorbeeld bijna 50% korting op een Slagharen kaartje en was daarmee goedkoper dan Slagharen zelf.

Maar deze acties wisselen dus regelmatig. Het kan dus zijn dat er nu even geen kortingen zijn. Maar bookmark deze pagina zodat je alle kortingstips bij de hand hebt.

Sparen voor Slagharen korting

Het is ook mogelijk om te sparen voor Slagharen korting. Bijvoorbeeld via de Jumbo, Albert Heijn of Campina Eurosparen. En vergeet natuurlijk Airmiles en de ING rentepunten niet.

Maak je gebruik van deze supermarkten, zuivelproducten of deze bank dan kun je zo 50% besparen op je entreekaartjes. Is toch weer mooi meegenomen en je hoeft er niks extra’s voor te doen.

Zo doen wij mee met de Dagje Uit actie van de Jumbo, ongemerkt, want we deden toch al onze boodschappen bij deze supermarkt.

En als we bij de Albert Heijn zijn pakken we vaak de Efteling of tweede kaartje gratis actie mee. Plus door onze bonuskaart te laten scannen sparen we meteen Airmiles.

Eigenlijk ongemerkt spaar je zo je korting bij elkaar.

Bieden op Slagharen kaartjes met korting

Het is ook mogelijk om Slagharen kaartjes met korting te kopen door erop te bieden. Dat kan via ticketveiling.nl en vakantieveilingen.nl. Dit zijn beiden veilingwebsites waar je ook regelmatig kunt bieden op entreekaartjes.

Vergeet niet een maximaal bedrag met jezelf af te spreken zodat je de kaartjes ook daadwerkelijk met korting krijgt. Het is namelijk heel verleidelijk om je mee te laten slepen en uiteindelijk een hogere prijs te betalen dan je eigenlijk wilde.

Andere Slagharen kortingsacties

Er zijn nog meer manieren om Slagharen korting te krijgen. Maar meestal moet je dan ergens lid van zijn. Bijvoorbeeld van de Postcodeloterij of de ANWB.

Zij geven vaak korting op entreekaartjes aan hun leden. Al zou ik niet speciaal lid worden voor die korting.

Kortom, er zijn genoeg manieren om Slagharen korting te krijgen, hierboven heb je gelezen waar je moet zoeken!

Naar Attractiepark Slagharen met korting?