Disneyland Paris annuleren, hoe werkt dat?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Je bezoek aan Disneyland Paris annuleren is natuurlijk nooit leuk. Vaak heb je al maanden naar je bezoek uitgekeken en dan niet kunnen gaan is een behoorlijke domper. Gelukkig is Disneyland Paris heel flexibel en kost annuleren je vaak helemaal niks.

Hoe makkelijk je kunt annuleren hangt af van hoeveel dagen je tot aan je aankomstdatum hebt en waar je geboekt hebt. Heb je niet bij Disneyland Paris zelf geboekt? Neem dan contact op met het reisbureau waarbij je geboekt hebt, zij kunnen je verder helpen.

Via Disneyland Paris annuleren

Heb je het verblijf via Disneyland Paris zelf geboekt, bijvoorbeeld telefonisch of via de website? Dan heb je per e-mail een boekingsbevestiging gekregen. Pak deze er alvast bij.

Vervolgens ga je naar deze pagina. Hier zie je de laatste informatie over hoe je een verblijf kunt wijzigen en annuleren. Hier staat ook een link waarmee je online jouw verblijf kunt annuleren. Je doorloopt nu enkele vragen en komt dan bij een formulier uit.

Zodra je dit formulier hebt ingevuld gaat Disneyland Paris aan de slag met jouw annulering.

Is de aankomstdatum over minder dan 7 dagen? Neem dan telefonisch contact op met Disneyland Paris om de mogelijkheden te bespreken. Vaak zul je dan nog steeds (een deel) moeten betalen, dit bedrag kun je dan terugvragen via de annuleringsverzekering.

Niet bij Disneyland Paris zelf geboekt

De meeste mensen boeken hun verblijf via Disneyland Paris zelf, maar je kunt dit ook doen bij een aantal reisorganisaties waaronder OAD, Travelcircus en de ANWB.

Op het moment dat je hier een boeking wilt wijzigen of annuleren moet je eerst contact opnemen met de organisatie waarbij je geboekt hebt. Zij kunnen je dan precies vertellen wat de voorwaarden zijn en of daar kosten aan verbonden zijn.

Wijzigen of annuleren?

Je kunt je verblijf in Disneyland Paris annuleren of wijzigen. Dat laatste houdt in dat je het verblijf verplaatst naar een andere aankomstdatum. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn, omdat de prijzen afhankelijk zijn van het seizoen.

Het is ook mogelijk om je verblijf te wijzigen naar een ander hotel, bijvoorbeeld als er een extra persoon meegaat en je liever een familiekamer zou willen. Over het algemeen gaat Disneyland Paris hier vrij flexibel mee om. Als er beschikbaarheid is dan is er ook veel mogelijk.

Wil je het verblijf wijzigen? Bel dan naar Disneyland Paris op 020-7219362. Dit nummer staat ook op je boekingsbevestiging die je per mail hebt gekregen.