Corpus korting, bespaar op je entreekaartjes!

Kortingacties Corpus

Naar Corpus met korting? Bekijk hieronder de meest actuele aanbieding en bespaar op je entreekaartjes!

Tickets voor Corpus en andere musea in Leiden met max. 50% korting!

Tickets voor Corpus en andere musea in Leiden met max. 50% korting!

Bepaal zelf je prijs op Vakantieveilingen.nl
Naar de Deal
Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • Bepaal zelf je prijs voor Corpus tickets

  Bepaal zelf je prijs voor Corpus tickets

  Bij Ticketveiling kan je bieden op allerlei kaartjes voor dagjes uit!
  Naar de Deal
  Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • Tot wel 70% korting op Corpus tickets bij Tripper.nl

  Tot wel 70% korting op Corpus tickets bij Tripper.nl

  Naar de Deal
  Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • Waarom je wil wachten op Corpus korting?

  Zelf ben ik weleens naar Corpus geweest. Iets wat mij is bijgebleven is hoe snel we weer buiten stonden. Dat betekent niet dat het geen leerzame of leuke ervaring was, maar het was vooral kort.

  Als je je dan bedenkt wat de entreeprijs is – €18,95 per persoon – dan loont het zeker om het web af te struinen naar korting op Corpus tickets. Zeker, omdat je soms tickets met tot wel 70% korting kunt krijgen.

  Dat is toch weer mooi meegenomen, zeker als je met het hele gezin gaat. Het geld dat je bespaart kan je dan weer gebruiken voor wat lekkers, een souvenir of een ander uitje.

  Op deze pagina vind je de beste kortingsacties voor Corpus. Ben ik er eentje vergeten of wil je zelf een code toevoegen? Stuur mij dan een berichtje!

  Glowgolf met korting

  Wat is er te zien/doen in Corpus?

  Corpus is een reis door het menselijk lichaam. Dit gebeurt op interactieve wijze. Zo kan je een kijkje nemen in een levensgroot gebit, zie je filmpjes over hoe je bloed stroomt en je organen werken en leer je onderweg veel over de werking van ons lijf.

  Voor kinderen een hele leerzame ervaring en eigenlijk voor volwassenen ook. Al is het alleen maar om je kennis op te frissen. Dat maakt het overigens ook een leuke activiteit voor een vriendengroep of als bedrijfsuitje. Zeker als je met volwassenen gaat wordt er een hoop gelachen.

  Maar de doelgroep is wel echt kinderen, zeker het tweede gedeelte van de tour. Het eerste gedeelte bestaat uit een rondleiding met een audiogids. Je krijgt een koptelefoon op en wordt door de digitale gids door het gebouw geleid.

  Het tweede gedeelte is meer voor kinderen. Hier kunnen zij op speelse/interactieve wijze nog meer te weten komen. Wij vonden dit als volwassenen niet echt de moeite waard. Tussen de twee delen is er een restaurant en je kunt er naar het toilet. Dit kan helaas niet tijdens de tours.

  Al met al een leerzaam uitje, waarbij je, als je het tweede deel overslaat binnen zo’n 1,5 uur weer buiten staat.

  Ticketprijzen (Corpus zonder korting)

  Hierboven schreef ik het al even kort, maar een entreeticket voor Corpus kost €18,95 per persoon. Er is geen lagere kinderprijs beschikbaar, juist, omdat het een uitje voor kinderen.

  Voor kinderen onder de 6 jaar wordt Corpus afgeraden. Hierdoor kan je voor deze leeftijdsgroep geen korting vinden, en je betaalt ook geen lagere prijs voor jonge bezoekers.

  Maar dat is ook een reden waarom je het beste op zoek kunt naar een Corpus kortingsactie. Want heel eerlijk, bijna 19 euro voor 1,5 uur (3,5 als je het speelgedeelte van de tour meeneemt en onderweg even stopt voor een hapje/drankje) is behoorlijk prijzig.

  Een kortingsbon van minimaal €5 is altijd ergens online te vinden. Soms kan je door het gebruik van punten of een spaaractie nog meer besparen. Nadeel hiervan is dat je precies klant moet zijn bij dat bedrijf of er regelmatig moet komen om die korting te krijgen. Wil je dat niet dan kan je via één van de aanbiedingen hierboven alsnog met een stevige korting naar Corpus!

  Bekijk alle uitjes met korting

  Adres

  Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH Oegstgeest

  Openingstijden:

  Dagelijks vanaf 9:30
  Doordeweeks start de laatste groep om 15:00, in het weekend om 17:00

  Raadpleeg de website van Corpus vooraf aan je bezoek voor actuele openingstijden.

  Corpus review
  3.5 / 5 Review
  Beoordeling
  Leerzame ervaring, ook als volwassene steek je er zeker nog iets van op. Zelf stonden we na zo'n 1,5 uur weer buiten en dat vond ik toch een beetje te kort. Verder wel genoten en voor kinderen die op school zitten een goede aanvulling op hun lesprogramma.

  Leukste kortingsacties!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

  Nieuwste posts

  Meest gelezen

  delingen