Wildlands korting: tickets vanaf €15,50!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Als ik iets heb geleerd als dagje-uit-blogger dan is het wel dat je nooit de kassaprijs hoeft te betalen voor een dagje uit. Er zijn altijd wel manieren te vinden om minder te betalen. Bijvoorbeeld voor een park als Wildlands kan de korting voor een gezin al snel oplopen naar tientallen euro’s.

Voor dat geld kan je genoeg andere leuke dingen doen, toch? Al is het alleen maar een ijsje halen in het park of een bakje friet. Voor Wildlands zijn er altijd wel kortingsacties te vinden. Bij Tiqets of bij Tripper bijvoorbeeld. Vaak meer dan 20% op de kassaprijs. Dan is het toch zonde als je het volledige bedrag betaalt? Het is allemaal al duur genoeg.

Wat is er te zien/doen in Wildlands?

Wildlands is een dierenpark dat bestaat uit een aantal themagebieden. Elk gebied heeft eigen dieren, natuur en attracties…?! Ja echt, attracties. Want tussen het bekijken van de dieren, kan je ook een rit maken in een achtbaan, op safari in een jeep of door de jungle varen in een boot.

In Nortica, kan je in een 4D film op expeditie naar de Noordpool. Ook vind je hier de zeeleeuwenshow. Maar het hoogtepunt in dit gedeelte vond ik zelf de ijsberen. Wat een prachtige dieren zijn dat. Leuk om naar te kijken ook. Wat mij altijd verbaasd is dat ze helemaal niet zo wit zijn… Alsof je witte sokken hebt mee gewassen met de bonte was.

Wildlands korting, wat kosten de tickets normaal?

Normaal gesproken kost een Wildlands ticket €27. Dit is de prijs die je aan de kassa betaalt. Koop je de kaartjes online via de Wildlands website? Dan krijg je meteen €3,50 korting. Ga je vaker naar Wildlands dan kan een abonnement voordeliger zijn. Deze kost €38,50 voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en €62,50 voor volwassenen. Hiermee heb je het abonnement er al bij het derde bezoek uit.

Het voordeel van een abonnement is dat je slechts een paar uurtjes kunt gaan. Bijvoorbeeld op woensdagmiddag of op een saaie zondagmiddag. Wij hadden vroeger een abonnement op Blijdorp en dan gingen we er vaak voor een paar uurtjes naartoe.

Een frietje eten, klimmen in de speeltuin, wat beestjes kijken en daarna weer terug. Ideaal en vergeleken met een abonnement op de Efteling, die €200 kost voor een jaar, een koopje!

Wildlands korting: acties, sparen en ticketwebsites

Je dacht waarschijnlijk waar blijven de kortingsacties? Nou hier zijn ze!

  • ANWB: tot €8,50 korting op een ticket voor Wildlands
  • Jumbo dagje uit spaaractie: maximaal €7,50 korting
  • ING winkel/Punten: tot €10 korting
  • Air Miles: gratis ticket voor 2000 Air Miles
  • Campina Eurosparen: tot €11,50 korting
  • Postcodeloterij Voordeelagenda: €3,50 per kaartje met een maximum van 5 kaartjes
  • BankGiro loterij: 25% korting met je VIP-Kaart
  • Wildlands website: €3,50 korting

Dit waren de kortingsacties op Wildlands tickets. Ben ik er één vergeten? Stuur mij dan een berichtje!

Met Wildlands abonnement korting op andere dierentuinen

Een abonnement op Wildlands heeft nog een voordeel: korting! En niet zo’n beetje ook. Je krijgt namelijk met een Wildlands abonnement korting bij hun partnerparken. Dit zijn onder andere: Apenheul, Artis, Blijdorp, GaiaZoo, BeekseBergen, Toverland, Plopsaland, Bobbejaanland,Koningin Julianatoren.

Op vertoon van je abonnement kan je wel heel goedkoop naar deze parken met kortingen die oplopen tot wel 50%. Het loont zeker om een rekensommetje te maken, zeker als je van plan bent om meer van deze parken te bezoeken in een jaar.