Wildlands Emmen korting, tot wel 40%!

Kortingacties Wildlands

Bepaal je eigen prijs!

Bepaal je eigen prijs!

Bij Vakantieveilingen kan je bieden op tickets voor Wildlands en bepaal je zelf de prijs.
Naar de Deal
Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • €3,50 korting per persoon

  €3,50 korting per persoon

  Alleen voor leden van de Postcodeloterij d.m.v. bon 33 in de 2021 Voordeelagenda.
  Naar de Deal
  Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • ribbon
  Wildlands Tickets met 13% korting

  Wildlands Tickets met 13% korting

  Naar de Deal
  Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • Waarom je wil wachten op een Wildlands kortingsactie?

  Als ik iets heb geleerd als dagje-uit-blogger dan is het wel dat je nooit de kassaprijs hoeft te betalen voor een dagje uit. Er zijn altijd wel manieren te vinden om minder te betalen. Bijvoorbeeld voor een park als Wildlands kan de korting voor een gezin al snel oplopen naar tientallen euro’s. Voor dat geld kan je genoeg andere leuke dingen doen, toch? Al is het alleen maar een ijsje halen in het park of een bakje friet. Voor Wildlands zijn er altijd wel kortingsacties te vinden. Bij Tiqets of bij Tripper bijvoorbeeld. Vaak meer dan 20% op de kassaprijs. Dan is het toch zonde als je het volledige bedrag betaalt? Het is allemaal al duur genoeg.

  Wat is er te zien/doen in Wildlands?

  Wildlands is een dierenpark dat bestaat uit een aantal themagebieden. Elk gebied heeft eigen dieren, natuur en attracties…?! Ja echt, attracties. Want tussen het bekijken van de dieren, kan je ook een rit maken in een achtbaan, op safari in een jeep of door de jungle varen in een boot. In Nortica, kan je in een 4D film op expeditie naar de Noordpool. Ook vind je hier de zeeleeuwenshow. Maar het hoogtepunt in dit gedeelte vond ik zelf de ijsberen. Wat een prachtige dieren zijn dat. Leuk om naar te kijken ook. Wat mij altijd verbaasd is dat ze helemaal niet zo wit zijn… Alsof je witte sokken hebt mee gewassen met de bonte was.

  Ticketprijzen: dagticket en abonnement

  Normaal gesproken kost een Wildlands ticket €27. Dit is de prijs die je aan de kassa betaalt. Koop je de kaartjes online via de Wildlands website? Dan krijg je meteen €3,50 korting. Ga je vaker naar Wildlands dan kan een abonnement voordeliger zijn. Deze kost €38,50 voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en €62,50 voor volwassenen. Hiermee heb je het abonnement er al bij het derde bezoek uit. Het voordeel van een abonnement is dat je slechts een paar uurtjes kunt gaan. Bijvoorbeeld op woensdagmiddag of op een saaie zondagmiddag. Wij hadden vroeger een abonnement op Blijdorp en dan gingen we er vaak voor een paar uurtjes naartoe. Een frietje eten, klimmen in de speeltuin, wat beestjes kijken en daarna weer terug. Ideaal en vergeleken met een abonnement op de Efteling, die €200 kost voor een jaar, een koopje!

  Tot wel 50% korting op andere dierentuinen en pretparken

  Een abonnement op Wildlands heeft nog een voordeel: korting! En niet zo’n beetje ook. Je krijgt namelijk met een Wildlands abonnement korting bij hun partnerparken. Dit zijn onder andere: Apenheul, Artis, Blijdorp, GaiaZoo, BeekseBergen, Toverland, Plopsaland, Bobbejaanland,Koningin Julianatoren.

  Op vertoon van je abonnement kan je wel heel goedkoop naar deze parken met kortingen die oplopen tot wel 50%. Het loont zeker om een rekensommetje te maken, zeker als je van plan bent om meer van deze parken te bezoeken in een jaar.

  Adres
  Raadhuisplein 99, 7811 AP Emmen

  Openingstijden:

  Dagelijks van 10:00 tot 18:00

  Raadpleeg de website van Wildlands vooraf aan je bezoek voor actuele openingstijden.

  Review Wildlands Emmen
  3.5 / 5 Review
  Beoordeling
  We hebben ons er een dag vermaakt, maar het was echt te ver rijden voor wat het was. Het is ruim opgezet, er zijn genoeg dieren, maar wij misten de sfeer.

  Leukste kortingsacties!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

  Nieuwste posts

  Meest gelezen

  delingen