Home Disneyland ParisTe doen in Disneyland ParisRestaurants in Disneyland Paris Restaurants in Avengers Campus, Disneyland Paris

Restaurants in Avengers Campus, Disneyland Paris

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

In onze gids over Avengers Campus kun je alles lezen over wat er te beleven valt in dit nieuwe gedeelte in Disneyland Paris. Deze pagina staat in het teken van de restaurants in Avengers Campus.

Er zijn er namelijk twee:

  • Pym Kitchen
  • Stark Factory

We hebben ze allebei geprobeerd en delen graag onze ervaring met jullie. Laten we snel beginnen!

Pym Kitchen

In Pym Kitchen draait alles om de wetenschap. Pym ken je misschien uit de Ant Man en Wasp films. Zegt dit je helemaal niks, geen probleem, dan nog steeds kan ik dit restaurant je absoluut aanraden.

Pym deeltjes kunnen items vergroten of verkleinen. Dat zie je terug aan de verschillende gerechten in dit restaurant.

Pym Kitchen heeft een lopend buffet waarbij je voor een vast bedrag zoveel mag pakken als je op kunt. Er is zoveel keus dat ik je aanraadt om alles te proberen!

Vaak is er een mini variant van het eten en een enorme variant zoals de hotdogs hierboven. Of de mini hamburgers en friet hieronder.

Er staan ook andere gerechten op het menu die iets gezonder zijn. Zoals salades met enorme slablaadjes, diverse vlees-, vis- en groentegerechten. En een jambalaya die echt heel lekker was!

Wat ons opviel was dat de gerechten heel goed van smaak zijn. Meestal zijn ze in een pretpark toch wat flauwer, zodat iedereen ze lust, maar de jambalaya bijvoorbeeld was lekker pikant. De hamburgers smaakten echt naar vlees en zelfs de bloemkool smaakte erg goed.

We hebben diverse gerechten geprobeerd en er was niks wat we niet lekker vonden.

Natuurlijk moesten we ook de toetjes proberen.

Ook erg lekker, zeker als je een zoete kauw bent. Houd je van hartig? Dan liggen er diverse kaassoorten om je eigen kaasplankje te maken.

Het meest unieke item in Pym Kitchen kun je niet eten, maar drinken. Dat is de blue chardonnay. Deze krijg je niet in een wijnglas, maar in een bekerglas. Dat past natuurlijk goed bij het laboratorium thema van het restaurant.

Kortom, we hebben hier heerlijk gegeten. De smaken waren goed en de verschillende kleine gerechten nodigde uit om zoveel mogelijk te proberen.

Dit zal waarschijnlijk een prijzig restaurant worden die dat dubbel en dwars waard is.

Liever een goedkopere optie? Ga dan naar Stark Factory!

Stark Factory

Stark Factory is het counterservice, of fastfood, restaurant in Avengers Campus. Dat betekent onder andere dat de prijzen hier een stuk lager zullen liggen dan in de naastgelegen Pym Kitchen.

Je hebt dan natuurlijk ook minder keus. Op het menu staan een aantal soorten pasta’s, pizza’s en salades.

Zelf koos ik voor de pizza met rauwe ham. Mijn favoriete pizza die ik zelf thuis ook vaak maak. Deze pizza heeft een dikkere broodbodem waardoor je van zo’n slice al behoorlijk vol zit.

De pasta’s waren diverse soorten penne met saus. Mijn tafelgenoten – ik lust zelf geen pasta – vonden de pasta goed van smaak, maar een beetje stug.

De pizza vond ik goedvullend, maar had voor mij wat zouter mogen zijn. Ondanks de rauwe ham vond ik de pizza wat flauw. Prima als maaltijd, maar er zijn betere pizza’s te krijgen in Disneyland Paris.

Overige restaurants

Avengers Campus heeft behalve de twee hoofdrestaurants ook nog wat kleinere restaurants/foodtrucks.

Bij de Super Diner kun je terecht voor tosti’s, ijsjes en een drankje.

Dan zijn er de twee foodtrucks. De ene serveert hotdogs waarvan ik de Incredible Hotdog probeerde met cheddarkaas, bacon, gefrituurde uitjes, mosterd en ketchup.

Ook het toetje de cheesecake op een stokje smaakte goed. Het was precies een Magnum Almond alleen dan niet van ijs.

Mijn vriend koos voor de noedels met tofu bij het andere eetkraampje. Deze was niet heel bijzonder van smaak en zou hij niet nog een keer bestellen.

Zoals je kunt zien is er genoeg te eten in Avengers Campus! Welk restaurant kies jij?

Klaar om Avengers Campus te ontdekken?