Naar Ouwehands Dierenpark met korting én zelfs gratis kaartjes!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Ben je nog niet naar Ouwehands Dierenpark geweest? Dan kan ik het je zeker aanraden. Wij zijn recent geweest en waren positief verrast over het park. De prachtige groene omgeving, grote verblijven en natuurlijk de panda’s hebben voor een heerlijk dagje uit gezorgd. Wat ons over de streep trok waren Ouwehands Dierenpark kaartjes met korting. Want we hebben zo tientallen euro’s bespaard!

Waar vind je de Ouwehands Dierenpark tickets met korting?

Wij kochten onze tickets via de Dagje Uit actie van de Jumbo. Elke keer als wij boodschappen doen laten we onze Jumbo kaart scannen. Die staat gewoon op onze telefoon. Hiermee spaar je ongemerkt punten die je kunt inwisselen voor korting op boodschappen maar ook op dagjes uit.

Dit gaat sneller dan je zou verwachten. Wij kochten 4 kaartjes met de hoogste korting en hadden toen nog een hoop punten over.

Kaartjes voor Ouwehands kosten normaal gesproken €26,50 per persoon, wij betaalden €16,50 per kaartje. Dat is een leuke korting.

Andere manieren om met korting naar Ouwehands te gaan

Doe je je boodschappen niet bij de Jumbo? Dan wordt het lastig om korting te vinden, maar het kan wel. Je kunt zelfs gratis tickets krijgen. Dat doe je door mee te gaan spelen met de Vriendenloterij. Misschien wat overdreven om alleen voor de korting mee te gaan spelen, maar weet dat het bestaat.

Verder zijn er op dit moment niet zoveel kortingsacties voor Ouwehands. Hopelijk komen die snel weer terug, want voor de corona was er nog genoeg te vinden op de diverse kortingssites.

Zoek je tickets met korting voor dierentuinen? Kijk dan voor je bestelt altijd op Tripper.nl, Ticketveiling.nl, Vakantieveilingen.nl, Webwinkel van het AD, Nu.nl Shop, Hema, ANWB, Dagtickets en Actievandedag.nl. Hier hebben ze altijd leuke kortingsacties. Misschien nu niet voor Ouwehands Dierenpark, maar dat komt vast wel weer!

Dagje dierentuin met korting?