Het leukste cadeau voor een Disney fan!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Iedereen kent er wel een: een Disney fan. Een liefhebber van de films, de figuren en/of de pretparken. Rond de feestdagen kan je deze fan dan ook niet blijer maken met iets van Disney. Maar wat koop je?

Voor kinderen kun je vaak al uit de voeten met speelgoed, dat kun je in elke prijsklasse wel vinden, zelfs bij de Action. Alleen wat geef je een volwassene die idolaat is van Mickey, Minnie of de prinsessen? Hieronder een aantal tips voor het leukste cadeau voor een Disney fan!

Koop de leukste souvenirs en Disney spullen via Shopdisney

ShopDisney is de winkel waar je allerlei officiële producten van Disney kunt kopen. Denk aan speelgoed, kleding, kunst, maar ook souvenirs uit de Disney pretparken in Europa en de VS.

Dat is natuurlijk heel bijzonder als je deze fan een trui of t-shirt geeft uit een Amerikaans Disney pretpark! Zorg wel dat je de maten weet, want terugsturen is altijd een gedoe. Ga je liever voor een veiligere keus? Dan doen pluchebeesten, beeldjes en praktische spullen als pannenlappen het altijd goed, als ze uit de pretparken komen tenminste.

Koop je een cadeau voor een fan van een specifiek Disney figuur, bijvoorbeeld Olaf, Mickey, Dumbo, etc.? Dan kun je op deze website zoeken op figuur en dan een leuk cadeau uitkiezen. Niet al deze spullen zijn geschikt voor de volwassen Disney fan, maar voor kinderen zit er genoeg leuks tussen!

Geef een Disney sieraad

Wat ik als fan heel leuk vind om te krijgen zijn Disney sieraden. Je hebt deze voor zowel kinderen als volwassenen.

Meestal kijk ik zelf op Couturekingdom.com waar ze vaak hele leuke sieraden hebben met een Disney tintje, die je als volwassene ook heel goed kunt dragen.

Een andere sieradentip is Pandora. Zij hebben een samenwerking met Disney en daardoor een steeds wisselende collectie met op Disney geïnspireerde sieraden. Je kent ze natuurlijk van de bedelarmbandjes, maar je kunt tegenwoordig ook ringen en kettingen kopen van Disney bij Pandora.

Geef Disney Monopoly cadeau

Voor dit cadeau gaan we toch weer terug naar ShopDisney. Hier kun je namelijk een Monopoly spel kopen gebaseerd op de Disney figuren. De poppetjes waarmee je kunt lopen zijn onder meer Mickey, Goofy en Pluto. En de straten die je kunt kopen zijn gebaseerd op Disney films. (dat is niet het spel op de foto hierboven helaas)

Er is sinds kort ook een Disneyland Paris Monopoly spel te koop, maar helaas alleen in de parken. Als je goed zoekt online dan kom je deze ook bij een aantal personal shoppers en op Ebay tegen. Kun je hier iemand echt blij mee maken dan kun je de gok nemen om deze te bestellen, maar je hebt natuurlijk nooit de garantie dat je ook daadwerkelijk krijgt wat je zoekt.

Een abonnement op Disney Plus

De meeste Disney fans hebben waarschijnlijk al een abonnement op Disney Plus. Maar misschien ken je wel die ene Disney fan waarbij de €89,90 per jaar toch een behoorlijke hap uit het budget is.

Als je weet dat deze persoon toch graag naar Disney films kijkt, kun je een abonnement op Disney Plus cadeau geven. Je kunt hier helaas geen cadeaukaart voor kopen. Wat je wel kunt doen is zelf het abonnement afsluiten en die persoon toegang geven.

Dan kun jij zelf stiekem ook nog gebruik maken van het cadeau!

Shop op de Disney afdeling van de Primark

Een van de leukste plekken om een betaalbaar cadeau voor een Disney fan te vinden is de Primark. Je vindt deze winkel in veel grote steden.

Naast Disney kleding verkopen ze ook veel andere spulletjes die leuk zijn om weg te geven. En niet duur waardoor ze perfect zijn als schoencadeau of surprise. Denk aan sleutelhangers, oplaadkabels, notitieblokken, sokken, spullen voor in huis, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Om deze cadeaus te kopen moet je wel echt naar de winkel, Primark heeft geen webshop. Je kunt wel online alvast wat inspiratie opdoen. Helaas betekent dat het op de website staat niet altijd dat ze het ook verkopen in de winkel.

Een bezoek aan Disneyland Paris

Dit is natuurlijk niet zomaar een cadeau, die geef je alleen aan iemand die je heel speciaal vindt. Want voor de meeste Disney fans is er niks leukers dan een bezoek te brengen aan Disneyland Paris. Dat geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

Je kunt het bezoek zo duur maken als je wilt door gebruik te maken van de prijskalender. Dat is dan ook meteen de makkelijkste manier om te boeken, want je hebt dan hotel en tickets in een. Losse tickets kopen kan ook, maar vergeet dan niet om een parkreservering te maken.

Hulp nodig bij het plannen van je trip? Bekijk dan onze vernieuwde Disneyland Paris pagina!

Nog een laatste tip!

Zoals je nu wel hebt gemerkt ben ik een Disney fan, vooral van de pretparken. Veel mensen weten dit van mij en daardoor krijg ik ook vaak Disney cadeaus.

Hoewel ik natuurlijk blij ben met elk cadeau, maak je mij stiekem toch niet zo blij met een standaard Mickey pluchebeest van de Primark. Dat klinkt heel slecht, want het gaat om de gedachte, maar wat ik hiermee wil zeggen is dat elke Disney fan een eigen favoriet heeft.

Bijvoorbeeld ik ben fan van de Disney pretparken. Mij maak je wel heel blij met iets uit deze parken, al dan niet gekocht via ShopDisney. Maar er zijn ook Disney fans die alles verzamelen van Frozen of Peter Pan.

Zorg dat je het cadeau zoveel mogelijk afstemt op de interesse van diegene of kies toch voor iets algemeners, zoals een cadeaubon.