Is het druk tijdens de kerst in Disneyland Parijs?

Het kerstseizoen is de populairste periode in Disneyland Parijs. Deze periode is extra magisch en dat betekent dat het vaak wat drukker is in de parken. Duizenden mensen willen namelijk de lichtjes, de kerstmuziek en de shows van dichtbij meemaken.

En dat kan soms zorgen voor lange wachtrijen. Toch zijn er manieren om tijdens het kerstseizoen geen last te hebben van de drukte. Hieronder een aantal tips voor kerst in Disneyland Parijs.

Druk tijdens de feestdagen

Tijdens de vakanties en op feestdagen is het altijd extra druk in de parken. Veel mensen hebben vrij en trekken er met het hele gezin op uit. Dit betekent vaak lange wachtrijen en een gezellige drukte in de parken.

Wil je genieten van de kerstsfeer, zonder de lange wachtrijen? Bezoek dan de parken van half november t/m half december. Lees meer over de beste periodes om Disneyland Parijs te bezoeken.

Tips om de drukte te vermijden

Ben je gebonden aan de schoolvakanties of wil je graag kerst of oud en nieuw vieren in Disneyland Parijs? Geen zorgen, ook tijdens de drukte is het ontzettend gezellig in de Disney Parken. Maak gebruik van de Extra Magic Hours en de Fastpass om de ergste drukte te vermijden.

En neem ‘s middags, als de wachtrijen op hun langst zijn, een lunchpauze of ga gezellig kerstwinkelen in Val D’Europe of La Vallée Village. Tijdens drukkere periodes zijn de Disney parken langer open, hierdoor heb je voldoende tijd om alle attracties en shows te bekijken. En als laatste misschien wel de belangrijkste tip: geniet van je vakantie!

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Facebook. En stuur zeker een berichtje als je vragen hebt of als je ook zo dol bent op pretparken!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Disneyland Parijs aanbieders Prijzen vergelijken
Disneyland Parijs aanbiedingen Bereken prijs
OAD Busreizen Bereken prijs
Disneyland Tickets Bereken prijs
Thalys Kaartjes Bereken prijs
Hotels bij Disney en in de omgeving Bereken prijs

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

Nieuwste artikelen!

Explorers Hotel bij Disneyland Paris – kamers, ligging en prijs

In de buurt van Disneyland Paris zijn er diverse mogelijkheden om te blijven slapen. De Disney Hotels...

Lente en zomer 2020 aanbieding Disneyland Paris

Vanaf 13 februari is het zover, dan kan je de nieuwe lente en zomer 2020 aanbieding van...

5 Tips voor een romantisch uitje naar Disneyland Paris

Denk je aan romantische uitjes, dan zal Disneyland Paris wellicht niet je eerste keus zijn. Terwijl het...

Eten, drinken en merchandise tijdens het Frozen en Legends of the Force seizoen

Gisteren publiceerde Disneyland Paris twee "guides" voor het nieuwe Frozen en Star Wars (Legends of the Force)...

Tips om niet ziek te worden in (Disney) pretparken

Ken je dat? Als je naar een pretpark bent geweest wordt je in de dagen erna ineens...

Raad de Disneyland Paris attractie!

Vandaag doen we - vanwege het weer buiten - een spelletje. Kan jij aan de hand van...