Menu
Disneyland Paris

Drukte kerstvakantie Disneyland Paris

Kerst is het populairste seizoen in Disneyland Paris. Tijdens het kerstseizoen, dat begint in novermber, zijn allebei de parken vrolijk versierd, zijn er allerlei shows en parades, en zijn zelfs de Disney figuren versierd. In de winkeltjes zijn er allemaal kerstspullen te koop en zelfs de hotels zijn helemaal versierd. Kortom, kerst is één van de leukste tijden om Disneyland Paris te bezoeken.

Drukte

Doordat het kerstseizoen zo populair is, kan het soms ook erg druk zijn in de parken. Met name in de week tussen kerst en oud en nieuw zijn de parken erg vol. Dit betekent dat de wachtrijen bij de populairste attracties op kunnen lopen tot meer dan een uur. Gelukkig heeft Disney hier diverse oplossingen voor, bijvoorbeeld de Fastpass.

Fastpass

De Fastpass is een gratis kaartje dat je kunt halen bij de ingang van een aantal attracties. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is je entreekaartje. Op de Fastpass staat twee tijden waartussen je, zonder lang wachten, in die attractie kunt. In de tussentijd kan je in andere attracties, winkelen of iets eten. Zo kun je zelfs op de drukste dagen zonder lang te wachten in de populaire attracties.

Alternatief voor de kerstvakantie

Een alternatief voor de kerstvakantie is de voorjaarsvakantie. Het is dan een stuk rustiger in de parken waardoor je meer tijd hebt voor alle attracties, parades en shows.

Bianca About Author

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

No Comments

    Leave a Reply