Home Samenwerken

Samenwerken

door Bianca

Zoek je op pretparken dan zijn er – naast die van de aanbieder – 3 typen websites: voor fans, nieuws en forums. Ok, 4, sommige attractieparken worden ook genoemd op reiswebsites. Maar waar moet je naartoe als je op zoek bent naar praktische informatie om jouw bezoek of verblijf tot een succes te maken? Met die gedachte ben ik in 2012 WereldvolMagie begonnen. In de eerste jaren meer als hobbyproject – af en toe wat content uploaden. Sinds de zomer van 2018 écht als dagelijkse blog over de meest uiteenlopende vragen die pretparkbezoekers kunnen hebben.

Mijn bezoekers bestaan uit voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 25-50 jaar. Gezinnen die een leuk dagje uit of weekendje weg zoeken, maar dit graag goed plannen. Ze willen weten welke pretparken voor hen geschikt zijn, de beste periode en wat er te koop is om hun bezoek tot een succes te maken.

In een jaar tijd is het aantal bezoekers gegroeid van 5.000 per maand naar 32.000 en dit aantal neemt nog steeds elke maand toe. Inmiddels werk ik samen met bekende merken waaronder: Disneyland Paris, Duinrell, Movie Park Germany, CenterParcs en Disney On Ice.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken. Heb jij een nog veel beter idee? Neem dan ook zeker contact met mij op!

Blogpost

Breng jouw merk, product of locatie onder de aandacht van mijn lezers door middel van een blogpost. Geschreven door mij over een onderwerp naar keuze. Natuurlijk bedenken we samen wat de beste insteek is en gaat de post pas live als we daar allebei tevreden over zijn. Om de post een grotere outreach te geven deel ik deze onder mijn meer dan 8200 volgers op Facebook.

Review

Regelmatig word ik door pretparken, hotels en andere locaties uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan. Bijvoorbeeld, omdat er een nieuwe attractie is geopend of om de locatie beter onder de aandacht te brengen van mijn lezers. Na afloop schrijf ik hier minimaal 1 blogpost over die gedeeld wordt op Facebook.

Productreviews

Wil je een product onder de aandacht brengen waar mijn lezers echt niet zonder kunnen? Denk aan een handige waterfles voor een dagje weg, een rugzak, schoenen, het maakt niet uit als ze het maar kunnen gebruiken voor een dagje naar een pretpark of andere locatie.

Banner

Het is niet de meest sexy manier van adverteren maar het plaatsen van een banner behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Dat kan op de homepage, artikelen of best gelezen pagina’s. Banners leveren relatief weinig kliks op maar hebben wel een groot bereik.

Interesse? Neem dan contact op met Bianca via Bianca@www.wereldvolmagie.nl