Menu
Disneyland Paris

Zijn de shows in Disneyland Parijs alleen in het Frans?

Als mensen naar Disneyland Parijs gaan, maken zij zich vaak zorgen om de taal. “Kunnen we de attracties en shows wel verstaan” of “is écht alles in het Frans?” Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want in de meeste shows wordt naast Frans vaak ook Engels gesproken!

Ook als je geen Frans spreekt kan je de shows bezoeken en zal je het verhaal begrijpen. Het is makkelijke als je een klein beetje Engels spreekt, als er gesproken wordt zal dit vaak in het Engels zijn.

Welke shows zijn er?

Naast een aantal vaste shows, verschilt het entertainment aanbod in Disneyland Parijs per seizoen. In de kerstperiode en tijdens halloween zijn er vaak andere shows dan tijdens de rest van het jaar. Shows die je het hele jaar door kunt bezoeken zijn:

Walt Disney Studios:

 • Animagique (Engels gesproken):
  Een vrolijke show met bekende Disneyfiguren als Mickey, Simba en Balou, die zingen en dansen op populaire Disney liedjes.
 • Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular(Engels gesproken):
  Een spannende actieshow voel special effects en adembenemende stunts!
 • CinéMagique(Engels gesproken):
  Reis mee door de geschiedenis van de film.
 • Stitch Live!(meerdere talen):
  Kom alles te weten van die brutale wezen tijdens deze interactieve show.
 • Playhouse Disney Live!(meerdere talen):
  Een show voor de allerkleinsten waar ze kunnen zingen en dansen met al hun vriendjes van Disney Junior.

Disneyland Park:

 • Disney Dreams (meerdere talen)
  Deze show mag je niet missen! Het kasteel van Doornroosje verandert in een enorm filmscherm waarop alle bekende Disneyfiguren tot leven komen.
LEES OOK:  Main Street U.S.A. in het Disneyland Park van Disneyland Paris

Een overzicht van alle shows en parades vind je hier

Disneyland Paris Aanbiedingen

[supsystic-price-table id=9]

HANDIGE TIPS & SITES

 • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
 • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
 • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

  Reageer

  X