Zijn de producten van Lush een leuk cadeau? En hoe lekker zijn ze echt?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Al jaren loop ik langs de winkels van Lush. Niet te missen, want er komt altijd een heerlijke geur je tegemoet. Meestal kijk ik dan ook even binnen en ruik ik aan wat zeepjes. Maar echt iets kopen deed ik eigenlijk nooit.

Tot een tijdje terug. Voor het eerst in jaren kocht ik een paar zeepjes en was meteen verkocht!

Sindsdien koop ik elke paar maanden een aantal zeepjes. Nu de feestdagen eraan komen viel mij op dat Lush ook allerlei cadeaupakketten heeft. Zijn die leuk om weg te geven en hoe lekker zijn de producten van Lush echt? Je leest het hieronder in mijn Lush review!

Wat zijn de beste Lush producten om cadeau te geven?

Laten we eerst eens kijken naar de Lush producten als cadeau. Je kunt een kant-en-klaar cadeaupakket kopen of er zelf eentje samenstellen.

Het voordeel van zelf samenstellen is dat je producten kunt kiezen die de ontvanger ook daadwerkelijk kan gebruiken. Als je geen bad hebt, heb je namelijk niet zoveel aan de bath bombs. Dan kun je beter iets kiezen wat je onder de douche kunt gebruiken.

Mijn favorieten zijn de zepen. Die worden vers voor je afgesneden en kosten tussen de €6 en €12. Je hebt ze in allerlei kleur- en geurcombinaties. Dus ruik goed welke je het lekkerst vindt om weg te geven. Mijn favorieten zijn Honey I washed the kids, Snow Fairy, Sea Vegetable en Lotus Flower.

Verder is het leuk om als cadeau er ook een Lush zeepbakje bij te doen. Die zijn niet goedkoop maar ziet er wel vrolijk uit.

Oh, en het is ook een fijne gedachte dat je een duurzaam cadeau geeft dat niet op dieren getest is.

Hoe lekker zijn de producten van Lush? Mijn Lush review!

Als ik in een Lush winkel sta heb ik altijd keuzestress. Er staan tientallen bakjes met allerlei smeersels om te proberen. Maar om nou aan elk zeepje, shampoo en bodylotion te ruiken vind ik ook weer teveel van het goede.

Plus de meeste producten van Lush zijn niet goedkoop. Dus hoe kies je welke producten het beste zijn voor jou?

Mijn tip? Begin met de zeep. Zo kun je wennen aan de geuren en of je de producten ook fijn zult vinden als bodylotion of shampoo.

De zepen vind ik zelf ook nog redelijk betaalbaar. De andere producten komen toch al snel boven de €15 uit. Wat wel heel lekker is, maar ook vrij duur zijn de scrubs. Zelfs heb ik de Scrubee. Die scrubt echt lekker maar verzorgt ook waardoor je huid daarna heel glad aanvoelt.

Nu met de feestdagen ben ik fan van de Snow Fairy lijn, daar heb ik vrijwel alles van omdat deze zo lekker ruikt. Deze lijn ruikt naar bubblegum/suikerspin. Het enige dat ik niet koop zijn de bath bombs, hoewel ik wel een bad heb. Dat komt niet omdat ik ze niet leuk vind of niet lekker vind ruiken. Maar heel eerlijk vind ik het zonde om zo’n 8 euro uit te geven voor iets wat mijn badwater een lekker geurtje geeft. Noem het Hollandse zuinigheid maar dat vind ik gewoon te veel geld.

Die bath bombs zijn dan wel weer leuk als cadeau als je weet dat iemand graag in bad ligt, maar voor mezelf zou ik ze nooit kopen.

Dus ja, de producten van Lush zijn top, zeker de zepen. Ga eens naar een Lush winkel en laat je adviseren. En ga gewoon eens ruiken en proberen. Plus, ik zou het een leuk cadeau vinden dus je gaat er zeker iemand blij mee maken. Fijne feestdagen!