Menu
Disneyland Paris

Zijn de attracties in Disneyland Parijs in het Frans?

Zeker als je niet vaak in het buitenland komt, of gewoon slecht in talen bent, kan het een uitdaging zijn om je verstaanbaar te maken. In Disneyland Paris wordt naast Frans gelukkig ook goed Engels gesproken door de medewerkers, en er zijn er zelfs die ook Nederlands spreken. Veel mensen denken dat, doordat het park in Frankrijk ligt, de attracties en shows in het Frans zijn. Maar is dat ook zo?

Frans en Engels

Bijna alle attracties en shows zijn zowel in het Frans als in het Engels. Welke taal er tijdens een voorstelling wordt gesproken vind je terug in de parkgids. Deze gids kan je bij de entree van het park pakken en is gelukkig ook in het Nederlands. Veel mensen denken dat, omdat ze slecht Engels verstaan, het geen zin heeft om naar Disneyland Paris te gaan. Dit is gelukkig niet waar.

Slecht in Engels

Het mooie aan Disneyland Paris is dat je de attracties ook kunt volgen zelfs als je geen Engels verstaat. In de attracties wordt er weinig gesproken en er is ontzettend veel aandacht besteedt aan het verhaal vertellen met plaatjes en filmpjes. Die ook zonder talenknobbel goed gevolgd kunnen worden. Kinderen zullen ook weinig problemen hebben om de attracties en de shows te begrijpen. Zij zien de bekende Disney figuren dansen, zingen en zullen de tijd van hun leven hebben zonder dat ze er maar een woord van verstaan.

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!
LEES OOK:  Hotel Cheyenne – ligging, kamers, prijzen en aanbiedingen

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X