Wat kost een Videoland abonnement?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Net als bij veel streamingdiensten moet je bij Videoland ook de website afstruinen voor de kosten van een abonnement.

De mogelijkheden om een gratis proefabonnement af te sluiten vliegen je om de oren, maar wat dat dan uiteindelijk kost is lastig te vinden.

Maar niet getreurd! We hebben het gevonden, dit kost een Videoland abonnement.

Zoveel kost een Videoland abonnement

Een Videoland abonnement kost €4,99 per maand. Hiervoor mag je op één scherm tegelijk kijken, kan je niet downloaden en heb je nog steeds die irritante reclames.

Er is een oplossing, maar dat kost meer per maand. Het Plus abonnement van €7,99 per maand of het Premium abonnement van €9,99 per maand. Het enige verschil tussen deze twee is het aantal schermen waarop je het tegelijk kunt kijken.

Bij het Plus abonnement van €7,99 kan je op 2 schermen tegelijk kijken, bij het Premium abonnement op 4 schermen tegelijk.

Wanneer is dit interessant? Als je het abonnement deelt met vrienden of familie.

Het Plus abonnement van €7,99 kan je met z’n 2-en delen, dan betaal je maar €4 per persoon per maand. Het Premium abonnement is nog voordeliger, dan betaal je maar €2,50 per persoon per maand.

Dat is dan eigenlijk ook het enige voordeel van het duurdere abonnement.

Voor wie is Videoland?

Nu je weet wat het kost is het tijd om te overwegen of een abonnement wel iets is voor jou. Het is goedkoper dan Netflix waar een abonnement begint bij €7,99 per maand.

Maar het aanbod van Videoland is dan ook minder gevarieerd.

Er staan een aantal exclusieve (Nederlandse) series op evenals afleveringen van bekende series als Temptation Island. Met een Videoland abonnement kan je de afleveringen terugkijken zonder reclame of alvast een aflevering kijken voordat deze op tv komt.

Qua films is het aanbod wat karig. Een aantal wat oudere films. Zeker wel wat keus maar niet te vergelijken met Netflix, Pathe Thuis of Prime Video. Dit moet dan ook niet de reden zijn waarom je een abonnement wilt.

Dat geldt ook voor de kinderprogramma’s die erop staan. Genoeg series en afleveringen om de kleintjes bezig te houden, maar niet te vergelijken met bijvoorbeeld Disney Plus.

Videoland is met name geschikt voor mensen die graag kijken naar de series van RTL en daarnaast houden van Nederlandse – voornamelijk – misdaadseries. Hier is echt niks mis mee en als je daar van houdt dan ga je veel plezier beleven aan Videoland.