Home Walt Disney World overzicht

Walt Disney World overzicht

door Bianca

Walt Disney World is toch wel de ultieme bestemming voor pretparkliefhebbers. Het enorme resort heeft veel weg an een grote stad en bestaat uit 4 pretparken, twee waterparken, een winkelgedeelte en tientallen hotels. Mijn eerste bezoek aan deze bestemming bracht ik toen ik 17 jaar oud was en ik maakte ongeveer elke fout die je maar kon maken.

Op deze pagina ontdek je alles wat ik heb geleerd tijdens mijn eerste bezoek aan dit attractiepark en de vele bezoeken daarna. Helemaal onderaan vind je de nieuwste artikelen en kun je een kijkje nemen in het archief.

Over Walt Disney World

Op deze pagina nemen we je mee naar Walt Disney World, toch wel een van mijn favoriete bestemmingen. Laten we beginnen met wat praktische zaken die je kunnen helpen bij het plannen van je bezoek. Verderop op deze pagina lees je meer over wat er te doen is, waar je het beste kunt overnachten en hoe je een verblijf boekt.

Wat is er te doen in Walt Disney World

Er is zoveel te zien en doen in Walt Disney World dat we het over meerdere pagina’s hebben verdeeld. Kies hieronder waar je meer over wilt weten.

Seven Dwarfs Mine Train – ©Disney

Overnachten

Aan een dag in Walt Disney World heb je niet genoeg om alles te zien en te beleven. Gelukkig zijn er vlakbij de parken en buiten het resort genoeg mogelijkheden om te overnachten.

Kamer in het Polynesian Resort – ©Disney

Tickets en boeken

Ben je klaar om naar Walt Disney World te gaan? Dan is het een spannende moment daar om je verblijf te boeken of je entreekaartjes te kopen. Hieronder onze tips waar je dat het beste kunt doen!

Millennium Falcon: Smugglers Run – ©Disney

Ook goed om te weten

En tenslotte alles wat we niet kwijt konden in bovenstaande categorieen, maar wel belangrijk zijn tijdens je bezoek. Kijk ook zeker in ons archief voor nog veel meer praktische tips en nieuws.

Nieuwste Walt Disney World artikelen