Vanaf welke leeftijd naar Walibi Halloween Fright Nights?

Halloween Fright Nights in Walibi Holland keert dit jaar weer terug. Er wordt weer gegriezeld in de Haunted Houses, ze zullen je de stuipen op het lijf jagen in de Walkthroughs en ook in de scarezones laten ze je niet met rust.

Voor velen natuurlijk geweldig om hier naartoe te gaan. Maar vanaf welke leeftijd mag je naar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland?

Vanaf welke leeftijd mag je naar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland?

Er geldt officieel geen minimum leeftijd. Dat betekent dat iedereen welkom is tijdens de Halloween Fright Nights. Al waarschuwt Walibi Holland wel dat zij dit evenement niet geschikt vinden voor kinderen onder de 16 jaar.

Dat is niet zo gek, want reken maar dat er een hoop enge dingen zullen zijn. Veel bloed, griezelige figuren en schrikmomenten. Je mag er wel naartoe als je jonger bent, maar alleen als je dus stoer genoeg bent.

Wanneer zijn de Halloween Fright Nights?

De Halloween Fright Nights in 2021 zijn op de volgende datums: 9, 10, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021.

Het park is dan de hele dag geopend dus je kunt overdag alvast wat ritjes maken in de achtbaan. Vanaf 18:00 gaat het los en wordt het park omgetoverd tot een griezelfestijn.

Je zult wel de hele dag al delen van het park in Halloween sfeer kunnen beleven, maar de echte festiviteiten barsten dus pas na 18:00 los. Dat kan ook niet anders, want voor die tijd is er een speciaal evenement voor jonge bezoekers.

Wat zijn de Spooky Days in Walibi?

Spooky klinkt al wat vrolijker, vind je niet?

De Spooky Days vinden onder andere plaats op dezelfde dagen als de Fright Nights. Maar dan overdag. Dus overdag zijn het de Spooky Days voor kinderen van 6 tot 12 jaar die willen griezelen en dan ’s avonds verandert het naar Fright Nights.

Ook tijdens de gebruikelijke parkdagen, wanneer er geen Fright Nights zijn, zijn er Spooky Days. Kinderen kunnen dan door de Wicked Woods Kids walkthrough waarin je loopt door een heksenbos. Er is ook een monsterspeurtocht die je kunt ophalen bij de entree van het park.

Een klein beetje griezelen voor kinderen die dat durven.

1 gedachte over “Vanaf welke leeftijd naar Walibi Halloween Fright Nights?”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven