Roompot Kamperland: Beach Resort aan de Zeeuwse kust!

Nou ben ik normaal gesproken niet zo van de vakantieparken, maar bij het zien van de huisjes van Roompot Beach Resort Kamperland was ik om. Prachtige houten huisjes midden op het strand. Je bent ’s ochtends als eerste op het strand en ’s avonds heb jij de meest comfortabele plek om de zonsondergang te bekijken.

En wat denk je van de rust als iedereen ’s avonds het strand verlaat en jullie daar nog even op het terras zitten met een glaasje wijn.

Echt, ik zie het helemaal voor me, jij ook?

Dit vakantiepark in Nederland heeft behalve de Beach Houses nog veel meer te bieden. Maar laten we eerst eens kijken wat er te doen is in de omgeving van Roompot Beach Resort Kamperland!

Wat is er te doen in de omgeving van Roompot Kamperland?

Wanneer je op het vakantiepark Roompot Kamperland verblijft is het heel aantrekkelijk om lekker aan het strand te gaan zitten. Of in de wintermaanden wandelingen te maken over het strand.

In Nationaal Park Oosterschelde kun je ook even lekker uitwaaien op de fiets of te voet. Maar het meest bijzondere hier is dat je op sommige plekken mosselen en oesters mag rapen. Verser dan dit krijg je jouw maaltijd niet.

Geen zin om zelf oesters te zoeken? Dan kun je terecht bij de Oesterij in Yerseke waar ze al sinds 1906 oesters kweken. Natuurlijk ontkom je er niet aan om even te proeven. (als je dat wilt tenminste :))

Van de oesters gaan we naar andere bewoners van de zee namelijk zeeleuwen. In het Deltapark Neeltje Jans kun je niet alleen deze dieren bekijken in hun basins of tijdens een show. Je kunt ook nog eens een bezoek brengen aan de Deltawerken. Een van de imposante bouwwerken met een hele belangrijke functie, ons droog houden!

Tenslotte mag ook een stedentrip niet ontbreken tijdens je bezoek. De historische stad Middelburg vind je op zo’n 20 minuten van Roompot Beach Resort Kamperland. Voor een bezoek aan Vlissingen moet je zo’n 30 minuten rijden en Goes ligt op ongeveer 25 minuten afstand van het vakantiepark.

Bekijk prijzen en aanbiedingen voor Roompot Kamperland

Faciliteiten en activiteiten op het vakantiepark Roompot Kamperland

Ook op het vakantiepark Roompot Beach Resort Kamperland hoef je je geen moment te vervelen.

Door de ligging vlakbij zee kun je hier surflessen nemen of leren kiten. Of je kunt het water op met een SUP-board.

Op het park kun je onder andere zwemmen, bowlen, vissen of squashen. En voor kinderen is er een kids club plus diverse speeltuinen.

Het park zelf is verder voorzien van een winkel en restaurant, dus eigenlijk hoef je het park nauwelijks te verlaten.

De huisjes op vakantiepark Roompot Kamperland

Over de Beach Houses heb ik het hierboven al kort gehad. Dit zijn houten strandhuisjes op palen. Met een terras vanwaar je een heel mooi overzicht hebt over het strand en de beste plekken tijdens zonsondergang.

Maar dit is slechts een kleine greep uit de huisjes die ze hebben op het park.

Zo heeft Roompot Kamperland ook staplaatsen inclusief stroom en sanitair, chalets, bungalows en zelfs wigwams. Elk huisje is vrijstaand met een eigen terras.

Sommige huisjes zijn wat comfortabel en hebben een sauna en open haard. En je kunt ze zelfs boeken met zeezicht.

Kortom, op vakantiepark Roompot Beach Resort Kamperland is er altijd een huisje te vinden voor jouw vakantie. Meer weten over dit vakantiepark? Kijk dan op hun website.

Copyright afbeelding Roompot

Laat een reactie achter

Scroll naar boven