Vakantiepark Rabbit Hill, er even tussen uit in de prachtige Hollandse natuur!

Landal Rabbit Hill is een vakantiepark en een camping in Gelderland. Je vindt deze in het plaatsje Nieuw-Milligen ten oosten van Apeldoorn. Voor velen van ons uit de randstad een bijzonder aangename omgeving met veel rust en groen, en als je zelf uit de oostelijke kant van het land komt weet je wat je kunt verwachten.

Door de ligging vlakbij Apeldoorn is dit niet alleen een goede uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen, nee er is nog veel meer te doen vlak bij het vakantiepark.

Wat is er te doen in de omgeving van Vakantiepark Rabbit Hill?

Voordat we kijken naar wat je zoal op het vakantiepark Rabbit Hill kunt doen, kijken we eerst naar de omgeving. Apeldoorn kennen liefhebbers van dagjes uit van twee dingen: Julianatoren en Apenheul.

Julianatoren is een schattig attractiepark midden tussen de bomen. Het is met name geschikt voor jonge kinderen, tot zo’n 10 jaar. Door de overzichtelijke lay-out van het park kunnen zij zich heerlijk zelf vermaken in de attracties terwijl de ouders op het terras zitten met wat lekkers.

Ben je van plan vaker naar dit attractiepark te gaan? Overweeg dan een abonnement. Deze koop je voor een heel gezin en niet per persoon. Daar bespaar je een hoop geld mee!

Apenheul is het dierenpark met vrijwel alleen maar apen. De meest bijzondere soorten kun je hier bezichtigen en sommige apen lopen zelfs los. Aaien mag natuurlijk niet, maar het blijft spannend als ze naar je toe slingeren.

Wil je zelf ook slingeren door de bomen? Dan vind je in de omgeving van Rabbit Hill het Klimbos Garderen. Hier loop je zelf door de boomtoppen via een uitdagend parcours.

Iets meer cultuur tijdens je bezoek aan vakantiepark Rabbit Hill? Neem dan eens een kijkje bij Radio Kootwijk, een monumentaal zendstation uit de jaren 20 van vorige eeuw. Dit gebouw staat midden op de Veluwe op een zandvlakte.

Op de Veluwe vind je ook het Kröller-Müller museum wat bekend staat om de Van Gogh-collectie.

Tenslotte zijn er nog wat andere uitjes in de omgeving, waaronder:

  • De steden Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Zwolle bezoeken
  • Naar het Dolfinarium of Walibi Holland
  • Of het bezoeken van de dierenparken Ouwehands of Burger’s Zoo

Wat is er te doen op het Vakantiepark Rabbit Hill?

Op het vakantiepark Rabbit Hill is er ook genoeg te beleven. Dat is ook het grootste voordeel van een vakantiepark, dat er veel sport- en spelfaciliteiten zijn. Zo ook op dit vakantiepark.

We beginnen bij, hoe kan het ook anders, het zwembad. Ze hebben op Rabbit Hill zowel een binnen- als buitenzwembad. Met natuurlijk glijbanen! Bij het buitenzwembad is er een ligweide waar je zomers wat zonnestralen kunt pakken.

Maar zwemmen is niet de enige activiteit die je kunt doen op het park.

Je kunt er bijvoorbeeld ook bowlen, lasergamen, tennissen en natuurlijk fietsen. Er is ook een tokkelbaan en tijdens de zomermaanden kun je er tennissen op een hardcourt.

Verder is er op vakantiepark Rabbit Hills een entertainmentprogramma waar je het gehele jaar door gebruik van kunt maken.

Aanbiedingen Rabbit Hill bekijken

De huisjes op Vakantiepark Rabbit Hill

Bron: Landal

Zelf kijk ik altijd het eerst naar de huisjes, wanneer ik op zoek ga naar een vakantiepark. De woningen op het vakantiepark zijn vrijstaand en liggen tussen de bomen.

Buiten zitten doe je op je eigen terras en je auto parkeer je vlak bij je huisje.

Binnen zit alles erin om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken (vaatwasser!). De keuken is ingericht met alles wat je nodig hebt en datzelfde geldt ook voor de badkamer en de rest van het huisje.

Sommige huisjes hebben zelfs een sauna of whirlpool, is toch wel heel lekker om in te liggen, zeker in de wintermaanden. Wil je nog meer warmte dan kun je zelfs een huisje boeken met open haard, dat is wel heel romantisch tijdens de kerstvakantie!

Hoewel het grootste deel van het park uit deze huisjes bestaat, kun je op Rabbit Hill ook stacaravans en zelfs bungalowtenten boeken.

Plus het vakantiepark heeft een campingterrein waar je op je eigen manier kunt overnachten. Natuurlijk met goede faciliteiten en sanitair in de buurt.

Nieuwsgierig geworden en graag meer weten over vakantiepark Rabbit Hill? Kijk dan op de website van Landal.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven