Home Blog Vakantiepark Slagharen huisjes vanaf €99 inclusief entree!

Vakantiepark Slagharen huisjes vanaf €99 inclusief entree!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Vakantiepark Slagharen ligt, hoe kan het ook anders, direct naast het attractiepark met dezelfde naam. Vanaf de huisjes, tenten en kampeerplaatsen sta je binnen enkele minuten in het attractiepark. Leuk als je maar geen genoeg kunt krijgen van de achtbanen en andere attracties. Of als je een leuke vakantiebestemming in Nederland zoekt met genoeg entertainment in de buurt.

Het attractiepark Slagharen ken je misschien nog wel als het ponypark. De pony’s zijn al jaren verdwenen, maar je waant je hier nog steeds in een groot cowboydorp.

Je vindt er attracties voor iedereen. Van rustige ritjes en speeltuinen voor de allerkleinsten, tot achtbanen en een vrijevaltoren van 40 meter. Genoeg te doen dus om je ook tijdens je bezoek aan Vakantiepark Slagharen niet te vergeten.

Want wist je dat je als bezoeker van het vakantiepark ook gratis toegang hebt tot het attractiepark? En dat je ook nog eens gebruikt kunt maken van het waterpark? Er zullen maar weinig vakantieparken in Nederland hieraan kunnen tippen!

Waar ligt vakantiepark Slagharen?

Vakantiepark Slagharen ligt in het noordoosten van Nederland tussen Zwolle en Emmen, schuin onder Hoogeveen. Vanuit het oosten van het land kun je het vakantiepark vrij snel bereiken. Vanaf het westen en zuiden van het land doe je er iets langer over. Dan is het fijn dat je een extra nachtje kunt blijven.

Het vakantiepark ligt echt direct naast het attractiepark. Vanaf sommige huisjes kun je de attracties zien en overal op het vakantiepark kun je het gegil horen.

Vanaf vakantiepark Slagharen loop je binnen een paar minuten naar de attracties. Je hoeft het terrein niet te verlaten en ook geen weg over te steken. Hierdoor kun je kinderen ook met een gerust hart naar het attractiepark sturen terwijl jij voor je huisje zit met een goed boek.

Naast het attractiepark ligt het waterpark Aqua Mexicana. Als gast van het vakantiepark heb je hier gratis toegang tot. Maak hier ook zeker gebruik van. Zowel binnen als buiten zijn er diverse baden en glijbanen.

Vakantiepark Slagharen huisjes

Het vakantiepark Slagharen bestaat uit huisjes, stacaravans, tenten en staanplaatsen.

De huisjes op vakantiepark Slagharen zijn luxer dan je zou verwachten. Kijk maar eens naar het huisje bovenaan deze pagina. Het kleinste vakantiehuis zijn de stacaravans genaamd Colorado. Dit is het goedkoopste huisje op vakantiepark Slagharen, geschikt voor 4 personen.

Iets duurder en mooier zijn de Cowboy Cottage en de Hacienda. Dit zijn houten bungalows die passen bij de stijl van attractiepark Slagharen. Dan komen de verschillende lodges die je kunt boeken. Dit zijn allemaal vrijstaande bungalows voor maximaal 6 personen.

Eigenlijk maakt het niet uit welk huisje je boekt. Wil je de goedkoopste dan zou ik voor de Colorado gaan. Verder zou ik je laten leiden door het uiterlijk van de huisjes. De faciliteiten zijn vrijwel hetzelfde. Wat wel prettig is, is dat je bij de lodges de auto bij je huisje kunt parkeren. Bij de goedkopere huisjes op vakantiepark Slagharen moet je op het algemene parkeerterrein staan. Toch irritant als je met je spullen moet slepen. Zeker als je net als ik altijd teveel meeneemt.

Kamperen en wigwams op vakantiepark Slagharen

Wil je meer vrijheid tijdens je verblijf op vakantiepark Slagharen? Dan kun je een staanplaats boeken of overnachten in een wigwam. De staanplaatsen zijn vanzelfsprekend de goedkoopste manier om te overnachten bij attractiepark slagharen.

Bij de staanplaatsen is er plek voor 1 auto, er is stroom, het sanitair is eenvoudig maar netjes en je kunt zelfs je huisdier meenemen. Let op dat je de staanplaatsen voor minimaal 2 nachten moet boeken. Tijdens de zomervakantie is dit zelfs 7 nachten. Net als de gasten van de huisjes op vakantiepark Slagharen heb je gratis toegang tot het attractiepark.

Heb je geen eigen tent, camper of caravan? Maar wil je toch dat gevoel van vrijheid ervaren? Dan kun je een wigwamtent boeken op het vakantiepark. In de tent kun je slapen en ontspannen. Het sanitair vind je in een apart gebouw naast de tent. En ook hier krijg je weer gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Vakantiepark Slagharen aanbiedingen: overnachtingen vanaf €99 incl. entree!

Waarschijnlijk denk je nu: “hartstikke leuk allemaal, maar waar zijn die overnachtingen voor €99?” Daar gaan we het nu over hebben.

Er diverse manieren om korting te krijgen op vakantiepark Slagharen huisjes. Maar ik ga er twee voor je uitlichten. Allereerst, ontvang je vrijwel altijd een goede korting als je boekt via de website van Slagharen. Dit is ook de plek waar ze momenteel de aanbieding hebben voor een verblijf van €99. Dat is inclusief entree tot het park. Vergeleken met een overnachting op Bosrijk, het vakantiepark van de Efteling, echt een koopje!

Een andere plek waar je korting krijgt op een verblijf op vakantiepark Slagharen is via Bungalowspecials. Hier starten de prijzen bij €115 voor een verblijf van 2 nachten in een huisje voor 4 personen.

Bekijk vooraf goed of het attractiepark geopend is op de dag van aankomst. Tijdens de wintermaanden is het park alleen geopend in het weekend, m.u.v. de kerstvakantie. Gedurende de zomermaanden is het park elke dag geopend.