Menu
Attractiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen: de goedkoopste, grootste en meeste luxe huisjes.

Bij Slagharen denk je natuurlijk aan het attractiepark, maar wist je dat ze ook een vakantiepark hebben? Direct naast de attracties? Op het Slagharen Vakantieparken hebben ze diverse soorten huisjes:

  • Cottages
  • Lodges
  • Mobile Homes
  • Haciendas
  • Wigwams

Maar welk huisje moet je dan kiezen? Zelf heb ik nooit zoveel zin om van elk huisje een beschrijving te lezen. En dan heb je eindelijk een huisje gekozen, is deze niet meer beschikbaar. Kan je weer opnieuw beginnen.

Heb jij dat ook? Geen probleem. Hieronder vertel ik je wat het goedkoopste, grootste, meest bijzondere en het meest luxe huisje is wat je kunt boeken. Laten we beginnen met het goedkoopste!

De goedkoopste huisjes

De meest goedkope manier om te overnacht bij Slagharen is zelf je tent, vouwwagen of caravan meenemen en een campingplaats boeken. Deze zijn te boeken vanaf €73 per nacht.

Van de vaste huisjes op het vakantiepark is de Wigwamtent het goedkoopste. Dit is een bungalowtent die je boekt vanaf €244 per nacht. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen (2 volwassenen en 4 kinderen). De tent heeft een eigen toilet, douche en keukentje. En parkeren doe je direct naast je tent.

Wil je liever een “echt” huisje? Dan is de volgende meest betaalbare optie de Colorado Mobile Homes. Iets minder aangekleed dan de andere huisjes, maar een prima stacaravan die van alle gemakken voorzien ins.

Grootste huisjes op Vakantiepark Slagharen

De grootste huisjes op Vakantiepark Slagharen zijn de Missouri, Raccoon of Nevada Lodges. Hier kan je met maximaal 6 personen logeren.

De lodges liggen verspreid over het vakantiepark. De Nevada en Missouri lodges liggen direct naast het attractiepark. Kom je voor het entertainment dan zit je in deze huisjes goed. De Raccoon lodges hebben juist een rustigere ligging ver van de attracties. Perfect als je komt voor wat rust en ontspanning.

Qua faciliteiten zijn de huisjes redelijk gelijk. Ze hebben alles om er comfortabel in te verblijven, van vaatwasser tot wifi. Dus wat dat betreft maakt het niet uit welke je kiest.

De vanafprijzen zijn:

  • Raccoon Lodges €414
  • Nevada Lodges €434
  • Missouri Lodges €626

Wil je vlakbij het Attractiepark logeren, veel ruimte hebben en niet te veel betalen? Dan is de Nevada Lodge de beste keus.

Meest bijzondere huisje

Dat is natuurlijk de wigwamtent, die toevallig ook nog het meest goedkope huisje is. Al te boeken vanaf €244 per nacht. Nou heb je in een bungalowtent meestal geen eigen toilet en douche. Daar hebben ze bij Vakantiepark Slagharen iets op bedacht, naast je wigwamtent staat een huisje met je eigen badkamer. Minder sfeervol misschien maar wel praktisch

En gelukkig heb je ook wifi, voor als het regent en je in de tent zit met de hele familie! 🙂

Luxe huisjes

Soms wil je op vakantie wat meer luxe. Ook als je naast een pretpark en waterpark verblijft. Wil je graag wat in de watten gelegd worden? Boek dan de Nevada Deluxe huisjes. Dan heb je comfortabelere bedden én een 6-persoonsjacuzzi in de tuin. Wat is er nou luxer dan je eigen jacuzzi? Zeker als je na een dag in het pretpark pijnlijke voeten hebt. Of als de kinderen van attractie naar attractie gaan en jij lekker achterblijft op het vakantiepark voor wat tijd voor jezelf..

Deze huisjes zijn te boeken vanaf €506 en geschikt voor maximaal 6 volwassenen.

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer