Vakantie in Griekenland

Griekenland is een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa. Het bestaat uit een stukje vasteland met daarbij allemaal eilanden. Van groot tot klein, elk met een eigen cultuur, bezienswaardigheden en lokale specialiteiten.

Het voordeel van alle eilanden is dat de meeste accommodaties aan het strand of tenminste er in de buurt liggen. Vaak met een boulevard in de buurt met allerlei restaurants en (toeristische) winkels. Hoe verder je van het toeristische deel vandaag gaat, hoe meer je de authentieke levenswijze op het eiland kunt ontdekken.

Daarom is het altijd een goed idee om een auto te huren wanneer je een Grieks eiland bezoekt en lekker op ontdekkingstocht te gaan. Verdwalen kun je er bijna niet. In de dorpen vind je vaak lokale restaurants en winkels met een heel ander aanbod dan bij de toeristische kust.

Heb je geen rijbewijs? Dan kun je via je accommodatie of de reisorganisatie een excursie boeken. Andere populaire excursies zijn boottochten op zee waarbij je het eiland op een unieke manier kunt ontdekken.

Bianca

Bianca

Bianca houdt van reizen, ontspannen en lekker eten. Vakanties moeten vooral zonder gedoe. Ze is een groot Disney en pretparken fan!
Deel deze post
Aanmelden voor onze

Nieuwsbrief

Zal worden gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid