Vakantiebestemmingen

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie of een actieve stedentrip, er zijn genoeg geweldige vakantiebestemmingen om uit te kiezen. Met zoveel verschillende plaatsen om te verkennen, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke de juiste is voor je gezin. Daarom hebben we op deze pagina de leukste vakantiebestemmingen verzameld!

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je volgende reis!

Populaire bestemmingen

Nieuwste artikelen

Tips voor het kiezen van jouw bestemming

Natuurlijk voor de hand liggend, maar wel heel belangrijk voor het bepalen van jouw volgende bestemming. Er zijn vakanties in elke prijsklasse te vinden. Vaak is de stelregel hoe langer en verder, hoe duurder. En zijn er op bestemming goedkopere alternatieven, let dan goed op de ligging en faciliteiten. Zo voorkom je teleurstellingen.

Bedenk vervolgens wat voor soort activiteiten je leuk vindt. Als je graag buiten bent, kies dan een bestemming met veel wandelpaden of mooie stranden. Als je daarentegen meer van actie en gezelligheid houdt, kun je beter kiezen voor een grote stad met leuke winkel- en eetgelegenheden. En reis je met kinderen? Kies dan een bestemming met genoeg activiteiten zodat zij zich niet hoeven te vervelen.

Tenslotte, kijk ook goed naar het weer op jouw vakantiebestemming. Zeker als je wat verder weg gaat (buiten Europa) kan het klimaat anders zijn dan je van thuis gewend bent. En er zijn juist ook bestemmingen die je misschien kunnen verrassen. Bijvoorbeeld de Alpen tijdens de zomer waar het in het dal rond de 25 graden is en op de toppen nog sneeuw ligt.

Eerst aanbiedingen bekijken voordat je een vakantiebestemming kiest?