UP de film: waar online kijken?

Oh, de film UP, ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen. Want binnen een paar minuten stromen de tranen langs mijn wangen. De norse Carl die zijn jeugdliefde, de liefde van zijn leven verliest en dan ook nog zijn huis kwijt dreigt te raken. Dat breekt toch je hart?

Echt wie verzint zoiets?! 🙂

Maar goed, als je deze film hebt gezien weet je natuurlijk hoe het eindigt. Nog nooit gezien? Laat me je dan eerst vertellen waar UP over gaat.

Waar gaat de film UP over?

De film UP draait om Carl. Een gepensioneerde, oude man, die altijd avontuurlijk wilde zijn. Samen met zijn vrouw Ellie wilden ze altijd naar Paradise Falls reizen. Maar helaas komt Ellie te overlijden en blijft Carl alleen achter.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Wanneer hij verplicht wordt om naar een bejaardentehuis te verhuizen is hij het zat en bindt hij ontzettend veel ballonnen aan zijn dak om zo naar Paradise Falls te zweven. Onderweg komt hij erachter dat hij iemand heeft meegenomen. Russell, een padvinder, die hij eerder ontmoet heeft. Maar waar de oude zuurpruim Carl niet zo op gesteld is.

Samen beleven ze een magisch avontuur in Paradise Falls. Vol humor en soms ook hele spannende momenten.

Maar houd de zakdoeken nog even gereed. Want aan het eind komt de verwijzing weer naar Carl’s overleden echtgenote en dan gaan de tranen weer stromen.

Een prachtige film die ik iedereen kan aanraden. Maar dan nu, waar kan je deze bekijken?

Gerelateerd: Waar kan je Disney films online bekijken?

Waar kan je UP online kijken?

Je kunt UP het beste kijken op Disney Plus. Hier vind je – behalve deze film – nog veel meer Disney, Marvel en Star Wars films. Maar ook series, documentaires en niet Disneygerelateerde films.

Een abonnement op Disney Plus kost je €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Daarmee kan je onbeperkt kijken en de film zo vaak pauzeren als je maar wilt. Bijvoorbeeld om nieuwe zakdoekjes te halen.

Trouwens, interessant feitje, weet je waarom moeders/ouders meestal doodgaan in Disney films? Dat komt door de tragische dood van de moeder van Walt Disney. Zij overleed door een verkeerd aangesloten oven in een huis dat Walt voor zijn ouders had gekocht. Hij is hier nooit overheen gekomen en dit wordt dan ook gezien als belangrijkste reden waarom ouders/moeders meestal sterven in de films.

Goed terug naar UP. Je kunt deze film dus op Disney Plus zien. Heb je hier geen abonnement op maar wil je de film wel graag zien? Dan kan je deze ook huren op Pathé Thuis of Prime Video. Dit kost een paar euro en dan heb je meestal 48 uur de tijd om de film te bekijken. Hierna moet je er weer opnieuw voor betalen.

Die 48 uur gaat in vanaf het moment dat je op play hebt gedrukt. Dus het is niet zo dat je de film huurt en deze gelijk moet kijken. Maar het is wel aan te raden om het niet te vergeten.

Volgende Disney Film: Coco – het verhaal en waarom ik altijd moet huilen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven