Toy Story Playland

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Heb je altijd al willen weten hoe het is om speelgoed te zijn? Speel dan mee met al je vriendjes uit Toy Story in Toy Story Playland. Buzz, Rex, Slinky en de RC Racer staan klaar samen met al je favoriete speelgoed om de mooiste avonturen te beleven.

Spring van grote hoogte met de groene speelgoedsoldaatjes of maak een wild ritje op de rug van Slinky. Wie van actie houdt springt aan boord van de RC Racer en racet op hoge snelheid over het steile parcours. In Toy Story Playland kan iedereen weer even kind zijn, zelfs de papa’s en mama’s!

Attracties in Toy Story Playland

Toy Soldiers Parachute Drop
Soldaat, vandaag hebben we jouw hulp nodig bij een speciale missie. We gaan de vijand verrassen vanuit de lucht en jij gaat met ons mee! Samen met de Speelgoedsoldaatjes spring van grote hoogte, maar wees niet bang, de parachute zorgt voor een zachte landing. Alleen jij kan deze missie laten slagen, ben je er klaar voor soldaat?!

Slinky Dog ZigZag Spin
Houd je goed vast, want je mag samen met Slinky op ontdekkingsreis! Maak een hobbelig op zijn rug en zie de wereld door de ogen van echt collector’s item! Zelfs de allerkleinsten zullen enorm veel plezier hebben in deze vrolijke rupsbaan!

RC Racer

Ronkende motor, piepende wielen….de RC Racer heeft zin om te racen en jij mag mee! Stap aan boord van dit snelle speelgoed en houd je goed vast, want de RC Racer wil winnen. Dit is een spannende rit die niet geschikt is voor mensen die niet van snelheid houden. Of die liever met beide benen op de grond blijven staan!