Wat is er te doen in Toon Studio in het Walt Disney Studios Park?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Toon Studio is een van de themagebieden in het Walt Disney Studios Park. Je vindt dit gedeelte net na het Studio 1 gebouw in het midden van het park. En hoewel het misschien niet de meest magische plek in Disneyland Paris is, is het wel dé plek voor Frozen fans. Dit is wat je kunt doen in Toon Studio in het Walt Disney Studios Park.

Attracties

Allereerst, de attracties. Het is er slechts een: Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah®. Dit is een attractie voor met name kinderen, al kun je hier als volwassene ook zeker lol hebben. Je vliegt namelijk een rondje op een tapijt dat je zelf kunt besturen. Deze kan je omhoog en omlaag laten gaan en laten schommelen. Het is vergelijkbaar met de attractie Dumbo the Flying Elephant in het Disneyland Park. Dus is Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah® een attractie die je niet wilt missen? Nee. Maar zeker met de vaak korte wachtrijen een leuke opvulling van de dag.

Shows

Frozen fans opgelet! Want in dit gedeelte van het Walt Disney Studios Park vind je Frozen: A Musical Invitation. In deze familieshow breng je een bezoek aan de hut van Kristoff, waar hij en Sven je op muzikale wijze meenemen in het Frozen verhaal. Natuurlijk komen ook Anna, Elsa, Olaf en nog veel meer figuren uit de films voorbij.

De tweede show in Toon Studio vind je in het Animagique theater. Misschien komt die naam je nog wel bekend voor als je eerder al eens in Disneyland Paris bent geweest, al is de gelijknamige show al wat jaren vervangen door Mickey and the Magician. Dit is een van de beste shows in Disneyland Paris en daardoor een must voor elk verblijf. Zeker als je houdt van Disney films en de bijbehorende figuren. Net als de Frozen show is Mickey and the Magician een muzikaal spektakel waar maar weinig kinderen en Disney fans stil zullen blijven zitten.

Disney figuren

Hoewel je het misschien niet zou verwachten in het ietwat saaie Toon Studio gedeelte kun je hier een van de populairste Disney figuren ontmoeten. Naast het theater waar de Frozen show te zien is, is er een apart gedeelte waar je sneeuwman Olaf kunt ontmoeten. Hij neemt de tijd voor een warme knuffel, een praatje en natuurlijk een foto als aandenken.

In Toon Studio is er ook een fotolocatie gebaseerd op de Monsters Inc. films. Hier kun je soms op de foto met Sully, het grote blauwe monster uit de Monsters Inc. films. Houdt de Disneyland Paris app goed in de gaten voor de figuren en hun locaties.

Winkels

Als je een verzamelaar bent van Disney spullen dan moet je zeker naar Toon Studio voor de winkel Animation Boutique. Hier vind je unieke verzamelobjecten gebaseerd op de Disney figuren en films. En natuurlijk mogen ook de Frozen figuren hier niet ontbreken. Arribas France, dat bekend staat om hun glazenbeeldjes, maakt hier unieke items die je buiten Disneyland Paris niet zult vinden. Kortom, wil je een uniek souvenir meenemen? Breng dan een bezoek aan deze winkel.