Tikibad Korting – wat is de beste aanbieding?

Tikibad korting en andere acties

Naar het Tikibad met korting? Bekijk hieronder de meest actuele aanbiedingen en acties en bespaar op je volgende bezoek!

Hoge korting op entreekaarten van pretparken op Tripper.nl

Hoge korting op entreekaarten van pretparken op Tripper.nl

Wisselende deals, altijd hoge kortingen
Naar de Deal
Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • Altijd korting op de kassaprijs op Duinrell.nl

  Altijd korting op de kassaprijs op Duinrell.nl

  Koop altijd je kaartjes vooraf en je bespaart aanzienlijk op de entreeprijs!
  Naar de Deal
  Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • Duinrell tickets met 40% korting

  Duinrell tickets met 40% korting

  Bied mee en betaal wat je zelf wilt voor Duinrell-tickets!
  Naar de Deal
  Actuele aanbieding
 • It Works 100% Success It Doesn't
 • Wat is er zo leuk aan het Tikibad?

  Het Tikibad is een tropisch zwemparadijs midden in Duinrell. Echt tussen de attracties gebouwd. Wanneer je dat voor het eerst ziet is dat misschien een beetje raar, maar persoonlijk vind ik het wel een goede aanvulling.

  Het indoorzwemparadijs bestaat al jaren, het buitengedeelte is in 2019 compleet verbouwd. Hier hebben wij op een prachtige dag echt een heerlijke tijd gehad. Lekker liggen op de bedjes terwijl je op de achtergrond gegil hoorde uit de achtbanen.

  Binnen vind je voornamelijk glijbanen. Er zijn wel een aantal zwembaden maar die zijn meer om te “hangen”, niet zozeer om baantjes te trekken. Nou is dat ook niet de reden om naar het Tikibad te gaan natuurlijk. Je gaat er naartoe voor de glijbanen!

  Kijk voor Tikibad korting bovenaan deze pagina en bespaar!

  De glijbanen

  De meeste glijbanen zijn toch wel voor liefhebbers van actie. Het zijn geen tamme, kinderattracties. Voor sommigen moet je zelfs behoorlijk stevig in je schoenen staan.

  Wat dacht je van met hoge snelheid een trechter in geslingerd worden om er vervolgens – meestal ondersteboven – uit te vallen.

  Of met z’n tweeën in een bootje door een donkere tunnel te glijden, en dat op een behoorlijk snelheid.

  Nee de glijbanen in Duinrell zijn niet voor watjes! Gelukkig zijn er wel een paar waar je met de hele familie van kunt genieten. Evenals een splash-gedeelte voor de allerkleinsten.

  Dolfinarium korting, altijd actuele aanbiedingen!

  Wat kost een entreekaartje normaal gesproken?

  Voor normaal gesproken kijk ik in dit geval even terug naar 2019, oh toen de wereld nog gewoon was.

  Je kon toen kiezen uit een entreekaartje voor Duinrell + 2 uur Tikibad voor €30,50. Wil je een uur langer blijven, dus 3 uur Tikibad, dan kost dan €31,50. Wil je onbeperkt in het Tikibad dan kost dat €32,50.

  Als je niet voor de attracties komt, maar alleen om te zwemmen, dan kan je vanaf 16.00 een toegangskaartje voor alleen het Tikibad kopen. Deze is te koop vanaf €17,95.

  En toen kwam er een heel naar virus en werd de wereld anders. Momenteel kan je alleen tickets kopen voor het Tikibad. Deze kosten €22,95 per stuk en je moet vooraf laten weten wanneer je komt. Zonder reservering kom je helaas niet binnen.

  Wachten op Tikibad korting loont

  De grootste besparing heb je als je entree voor Duinrell combineert met het Tikibad. De korting kan dan oplopen tot meer dan €10. Dat is mooi meegenomen, kan je daar toch lekker van eten. Of een ander pretpark van bezoeken.

  Meestal krijg je dan 2 uur toegang tot het Tikibad en persoonlijk vind ik dat ruim voldoende. Wil je langer blijven dan kan je dit bij de kassa regelen.

  Losse tickets voor het Tikibad zijn meestal het goedkoopst buiten het hoogseizoen. Dan zie je er voornamelijk de Haagse jeugd. Wil je gratis toegang tot het Tikibad? Dat kan als je blijft slapen in de huisjes op het campingterrein van Duinrell.

  Dan loop je ook na het ontbijt zo het attractiepark op en sta je meteen vooraan bij de rodelbahn of één van de achtbanen.

  Adres Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

  Openingstijden:

  Dagelijks van 10:00 tot 22:00 in het hoogseizoen

  10:00 tot 21:30 in het laagseizoen

  10:00 tot 19:00 op
  bepaalde dagen in het laagseizoen

  Raadpleeg de website van Duinrell vooraf aan je bezoek voor actuele openingstijden.

  Tikibad review
  4 / 5 Review
  Beoordeling
  Veel te doen en over het algemeen goed bijgehouden. Het Tikibad is zeker een bezoekje waard als je in de regio bent! Vergeet zomers ook geen duik in het buitenzwembad!

  Leukste kortingsacties!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

  Nieuwste posts

  Meest gelezen

  delingen