Tikibad Korting en zelfs gratis entree!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het Tikibad is een tropisch zwemparadijs midden in Duinrell. Echt tussen de attracties gebouwd. Wanneer je dat voor het eerst ziet is dat misschien een beetje raar, maar persoonlijk vind ik het wel een goede aanvulling.

Het indoorzwemparadijs bestaat al jaren, het buitengedeelte is in 2019 compleet verbouwd. Hier hebben wij op een prachtige dag echt een heerlijke tijd gehad. Lekker liggen op de bedjes terwijl je op de achtergrond gegil hoorde uit de achtbanen.

Binnen vind je voornamelijk glijbanen. Er zijn wel een aantal zwembaden maar die zijn meer om te “hangen”, niet zozeer om baantjes te trekken. Nou is dat ook niet de reden om naar het Tikibad te gaan natuurlijk. Je gaat er naartoe voor de glijbanen!

De glijbanen

De meeste glijbanen zijn toch wel voor liefhebbers van actie. Het zijn geen tamme, kinderattracties. Voor sommigen moet je zelfs behoorlijk stevig in je schoenen staan.

Wat dacht je van met hoge snelheid een trechter in geslingerd worden om er vervolgens – meestal ondersteboven – uit te vallen.

Of met z’n tweeën in een bootje door een donkere tunnel te glijden, en dat op een behoorlijk snelheid.

Nee de glijbanen in Duinrell zijn niet voor watjes! Gelukkig zijn er wel een paar waar je met de hele familie van kunt genieten. Evenals een splash-gedeelte voor de allerkleinsten.

Wat kost een entreekaartje normaal gesproken?

Voor normaal gesproken kijk ik in dit geval even terug naar 2019, oh toen de wereld nog gewoon was.

Je kon toen kiezen uit een entreekaartje voor Duinrell + 2 uur Tikibad voor €30,50. Wil je een uur langer blijven, dus 3 uur Tikibad, dan kost dan €31,50. Wil je onbeperkt in het Tikibad dan kost dat €32,50.

Als je niet voor de attracties komt, maar alleen om te zwemmen, dan kan je vanaf 16.00 een toegangskaartje voor alleen het Tikibad kopen. Deze is te koop vanaf €17,95.

En toen kwam er een heel naar virus en werd de wereld anders. Momenteel kan je alleen tickets kopen voor het Tikibad. Deze kosten €22,95 per stuk en je moet vooraf laten weten wanneer je komt. Zonder reservering kom je helaas niet binnen.

Wachten op Tikibad korting loont

De grootste besparing heb je als je entree voor Duinrell combineert met het Tikibad. De korting kan dan oplopen tot meer dan €10. Dat is mooi meegenomen, kan je daar toch lekker van eten. Of een ander pretpark van bezoeken.

Meestal krijg je dan 2 uur toegang tot het Tikibad en persoonlijk vind ik dat ruim voldoende. Wil je langer blijven dan kan je dit bij de kassa regelen.

Losse tickets voor het Tikibad zijn meestal het goedkoopst buiten het hoogseizoen. Dan zie je er voornamelijk de Haagse jeugd. Wil je gratis toegang tot het Tikibad? Dat kan als je blijft slapen in de huisjes op het campingterrein van Duinrell.

Dan loop je ook na het ontbijt zo het attractiepark op en sta je meteen vooraan bij de rodelbahn of één van de achtbanen.