Home Blog The Mandalorian: seizoen 1 en 2

The Mandalorian: seizoen 1 en 2

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

The Mandalorian is een Star Wars serie die alleen te zien is op Disney Plus. Het is geen vervolg op de films maar een zijspoor waarin toch de link wordt gelegd naar de saga’s.

Seizoen 1

In deze serie volg je Bounty Hunter Mando. Hij verdient zijn geld met het doen van opdrachten. Meestal omvat dit het vangen van gezochte criminelen. Maar in het eerste seizoen van de Mandalorian gaat hij op zoek naar een uniek pakketje. Het vinden gaat niet zonder slag of stoot. En wanneer hij deze gevonden heeft wil hij de “bounty” ook niet zo snel meer afgeven. Wat hierop volgt is een vlucht boordevol gevechten om Baby Yoda (of Grogu) uit handen te houden van de slechterikken.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van The Mandalorian is vanzelfsprekend een vervolg op het eerste. Ook hierin doet Mando er alles aan om de kleine Grogu te beschermen. Dit doet hij door hem te brengen naar zijn eigen volk, de andere Mandalorians. Maar waar zijn die eigenlijk? Terwijl Mando op zoek gaat naar zijn mensen roept Grogu wel hele bekende figuren op vanuit het verzet.

Kortom ook weer een spannend seizoen die je niet mag missen!