Menu
Disneyland Paris

Staat slapen in het Disneyland Park ook op jouw bucket list?

Foto: Disneyland Paris

Disneyland Paris heeft nu zo’n leuke wedstrijd, die moet ik gewoon met jullie delen! Want ter ere van het Lion King & Jungle Festival dat op 30 juni start geeft Disney een gratis overnachting weg. Nou is dat op zich niet zo heel spectaculair….Maar die overnachting is niet in één van de Disney of Partner Hotels. Nee je slaapt in een jungle tent midden in het Disneyland Park!

Dat is nog een kortere wandeling terug naar je bed dan als je in het Disneyland Hotel slaapt. Je hoeft ‘s avonds niet naar huis maar kunt in een leeg Park rondlopen en de beste foto’s ooit nemen. In de 27 jaar dat Disneyland Paris nu bestaat heeft nog nooit iemand deze kans gekregen.

Zodra de zon ondergaat mag de gelukkige winnaar samen met een gast bij het kampvuur aanschuiven en samen met Mickey, Minnie en al hun vrienden de speciale nacht inluiden. De Glamping tent staat in de wildernis van Adventureland, perfect passend bij het Lion King & Jungle Festival.

Wat kan je winnen?

Op 19 of 20 juni kan je 1 nacht slapen in een glamping tent in Adventureland vlakbij de Indiana Jones attractie. Maar dat is nog niet alles. Want ook het transport vanaf het dichtsbijzijnde station of luchthaven bij jou in de buurt zit hierbij inbegrepen.

Daarnaast krijg je twee VIP Fastpassen. Die zijn gelijk aan de Ultimate onbeperkt Fastpassen. Je mag hiermee zo vaak als je wilt in een Fastpass attractie. 10x achter elkaar in Big Thunder Mountain? Geen probleem! Jij loopt met deze passen elke keer lachend de rij voorbij.

Tenslotte zit er ook een speciaal Lion King & Jungle Festival diner inbegrepen. Inclusief entertainment én je krijgt alvast een preview van alle gebeurtenissen tijdens het gelijknamige seizoen.

Goed om te weten & meedoen!

  • Er zit geen badkamer in de Glamping tent. Voor de overnachting mag je gebruik maken van een badkamer in het Disneyland Hotel om je op te frissen, tanden te poetsen of om lekker in bad te gaan.
  • Wc’s zitten gelukkig wel om de hoek!
  • De tent is helaas niet geschikt voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Mocht de winnaar in deze categorie vallen dan krijgt deze een gratis overnachting in een Disney Hotel aangeboden. De overige prijzen blijven hetzelfde.
  • Het logeren in de tent gaat alleen door als de weersomstandigheden het toelaten. Mocht het heel slecht weer worden dan wordt het verblijf omgezet naar een nacht in een Disney Hotel.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op deze geweldige prijs moet je woonachtig zijn in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Zwitserland of de UK. Daarnaast moet in maximaal 280 tekens laten weten waarom jij juist deze prijs wilt winnen! Je hebt tot uiterlijk 10 juni de tijd om mee te doen. Een boeking is niet verplicht. Klik op de link hieronder om naar de wedstrijdpagina te gaan!

Deelnemen!

Bianca About Author

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

No Comments

    Leave a Reply