Home Blog Staat Home Alone op Netflix?

Staat Home Alone op Netflix?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Als er één kerstfilm is die je elk jaar hoort te kijken dan is dat niet Die Hard, nee dat is Home Alone. Kevin!!

Met het vervelende kind dat in het eerste deel thuis blijft terwijl de rest van de familie op vakantie gaat. En in het tweede deel juist wel mee gaat maar in New York vast komt te zitten.

Of je nou fan bent van het eerste of het tweede deel. Het blijft een heerlijke film, ook nu nog jaren later.

Helaas is deze film niet meer te zien op tv. Althans, het wordt niet meer uitgezonden door de Nederlandse TV-zenders, als je deze film wilt zien dan zul je hiervoor naar de streamingdiensten moeten!

Staat Home Alone op Netflix?

Heb je Netflix? Dan heb je waarschijnlijk al gekeken of Home Alone erop staat. Gezocht op verschillende termen, maar zonder veel succes, want Home Alone staat niet op Netflix.

Helaas, dus geen Kevin roepen dit jaar. Of toch wel?

Want er is een streamingdienst waar je Home Alone kunt kijken en dat is Disney Plus!

Waar kan je de film wel bekijken?

Alle delen van Home Alone staan op Disney Plus. Dit is de streamingdienst van Disney waar behalve deze films natuurlijk ook de bekende tekenfilms op staan. Evenals documentaires van National Geographic en andere leerzame content.

Maar ook de series die je normaal gesproken op Disney Channel en Disney XD ziet.

Als je voor €6,99 een abonnement neemt op deze dienst kan je zo vaak naar de Home Alone films kijken. Je kunt je daarvoor hier aanmelden.

Wil je alleen deze film kijken? Dan zou je ook via bijvoorbeeld Amazon Prime of een andere verhuurdienst de film kunnen huren. Je betaalt dan minder dan een maandabonnement op Disney Plus maar kunt dan alleen deze film kijken.

Persoonlijk zou ik dan het abonnement nemen, want er staan nog veel meer kerstfilms en andere leuke series voor de kinderen op Disney Plus.

Andere kerstfilms die wel op Netflix staan

Sla je Home Alone liever over nu deze niet op Netflix staan? Dan zijn er nog genoeg andere kerstfilms waaruit je kunt kiezen. De Polar Express bijvoorbeeld of The Grinch stole Christmas. Love Actually staat er dan weer niet op maar wel Notting Hill of The Holiday. Tenslotte zijn er de films Arthur Christmas en The Christmas Chronicles.

En ga je toch voor Disney Plus? Vergeet dan Muppets Christmas Carol niet, dat is mijn favoriete kerstfilm!

Fijne Feestdagen!