Home Lifestyle Staat Die Hard op Netflix?

Staat Die Hard op Netflix?

Hoewel de film uitkwam in de zomer, is Die Hard wel degelijk een kerstfilm. Net als Sissi en voorheen ook Home Alone zijn dit toch van die films waar je elk jaar weer voor gaat zitten.

Maar sinds ik gebruik maak van de verschillende streamingapps ben ik toch een beetje verwend. Films kijken op tv doe ik nog nauwelijks vanwege de vele reclames.

De zenders die de films vaak uitzenden weten toch wel de tijd te vullen met reclameblokken. Daarom dit jaar de vraag, staat Die Hard op Netflix?

Staat Die Hard op Netflix?

Waarschijnlijk heb je zelf ook al gekeken. Misschien dacht je dat je niet goed zocht, maar Die Hard staat niet op Netflix. Terwijl het toch een oude film is. Iets waar Netflix toch om bekend staat.

Als je zoekt op Die Hard krijg je Brooklyn Nine Nine, Red, de Bourne films en… Indiana Jones. Nee, dat is niet wat we zoeken, al is die laatste best leuk om weer eens te kijken.

Nee, geen Die Hard op Netflix, maar waar dan wel?

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!
Bekijken

Eigenlijk nergens althans, als je er niet voor wilt betalen. Je moet de film ouderwets huren. Bij Amazon Prime Video of Pathe Thuis.

Bij Pathe Thuis kost het huren vanaf deze film €2,99 voor de goedkoopste variant. Prime Video vraagt €3,99. Net als vroeger kan je hiervoor de film kijken en na een periode moet je er weer opnieuw voor betalen. Voor dat bedrag koop je de film dus niet.

Waar gaat Die Hard over?

Denk je aan Die Hard, dan denk je aan Yippie-Ka-Yee-Mother… Je vult hem zelf wel even in toch?

Maar toen ik hier rondvroeg waar de film over ging toen konden de meesten alleen John McClane, en die uitspraak herinneren. Ze vonden het wel allemaal een goede film, alleen het plot is dus niet blijven hangen.

In de eerste Die Hard gaat John naar het kantoor waar zijn vrouw op dat moment kerst viert met haar collega’s. Dit gaat compleet mis wanneer terroristen het gebouw binnenvallen en de feestgangers gijzelen. Behalve de – chagrijnige, sarcastische – agent John. Aan hem nu de taak om dit op geheel eigen wijze op te lossen.

Net als de andere Die Hard films die hierna volgenden speelt ook deze zich af tijdens de feestdagen. Vandaar ook het predicaat kerstfilm. Hoewel het geen zoetsappig verhaal is over sneeuw, geliefden, liedjes zingen etc. Nee, een stoere actiefilm met humor. En de helaas veel te vroeg overleden Alan Rickman. Bij Harry Potter-fans ook wel bekend als Professor Snape.

De Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris t/m 30 september 2023!

Boek je verblijf tijdens onze 30 verjaardag, je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Categorieën

Advertentie

Nieuwste posts

Reactie achterlaten

* Door dit formulier te gebruiken stem je in met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© 2012-2023 WereldvolMagie