Home Blog Soul tekenfilm: waar kan je deze kijken?

Soul tekenfilm: waar kan je deze kijken?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Soul is de nieuwste Disney film die eind 2020 uitkwam. Niet in de bioscopen maar direct naar Disney Plus. Direct, gratis te zien voor alle abonnees.

In de film Soul maak je kennis met leraar Joe die niks liever dan Jazz muzikant wil worden. Maar precies wanneer hij op het punt staat om door te breken slaat het noodlot toe. Na een ernstig ongeluk komt Joe in de wereld tussen leven en dood terecht. Hij wil niks liever dan terug naar aarde en gaat op zoek naar manieren om dit te doen. Alleen komt hij daardoor in de wereld terecht waar zielen blijven voordat ze geboren worden op aarde.

Hier ontmoet hij 22, een ziel die hem kan helpen terug te keren naar aarde. Zoals je misschien al verwacht gaat dit natuurlijk helemaal mis en komen Joe en 22 in de meest bizarre situaties terecht. Lukt het Joe om terug te keren naar aarde? Daarvoor zul je de film moeten bekijken!

Soul kijk je net als andere Disney films op Disney Plus. Heb je een abonnement dan kan je deze film zo vaak bekijken als je maar wilt. Heb je nog geen abonnement? Dan kan je je via onderstaande knop aanmelden.