Vervoer naar Disneyland Parijs

Er zijn verschillende manieren om naar Disneyland Parijs te reizen, hieronder een overzicht.

Met de auto

Veruit de populairste manier is om met de auto naar Disneyland Parijs te gaan. Parkeren bij het hotel zit inbegrepen in het arrangement en er zijn vrijwel altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De Disney hotels liggen op loopafstand van de parken. Een auto heb je hier dus niet nodig. Tanken kan bij Hotel Santa Fe of in Val D’Europe.

De meeste mensen bezitten tegenwoordig een navigatiesysteem, maar ook zonder is het zeer eenvoudig om naar Disneyland Parijs te rijden. Rijd vanuit Nederland via de a16 naar Breda en ga van hieruit richting Antwerpen. Bij Antwerpen volg je de borden Gent, waarna je via Lille de A1 neemt richting Parijs (tolweg, kosten €18,20 per keer). Vlak voor Parijs neem je bij vliegveld Charles de Gaulle afslag 5 richting Marne La Vallee. Hierna staat de route duidelijk aangegeven met borden langs de weg.

Met de trein

Disneyland Parijs beschikt over een eigen station en is dus ook prima met de trein te bereiken. Helaas bestaat er vanuit Nederland geen rechtstreekse verbinding meer, deze is een aantal jaar geleden opgeheven.

De snelste manier om met de trein naar Disneyland Parijs te reizen is om met de Thalys te reizen tot Brussel Zuid en van hieruit de TGV te nemen tot aan het station Marne-la-Vallée/Chessy. In het station vind je ook de Disney Express balie (eerste verdieping). Hier kunnen treinreizigers hun bagage inleveren en direct inchecken in het hotel. De koffers worden dan naar het hotel vervoerd. Zo kan je direct vanuit het station de parken inlopen en genieten van je vakantie. (Deze service kost €17 per kamer en kan je het beste van tevoren telefonisch boeken bij Disneyland Paris)

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig naar Disneyland Parijs reizen is de snelste manier. In iets meer dan een uur vlieg je van Amsterdam naar luchthaven Charles de Gaulle. Waarna de rode VEA bus je vervolgens binnen 45 minuten naar de Disney hotels brengt. (de Davy Crockett Ranch uitgezonderd) Meer over deze shuttle service kan je vinden op deze website.

Disneyland Paris Aanbiedingen

[supsystic-price-table id=9]

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag! Stel mij een vraag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Sluit je aan bij onze community!

5,103FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag! Stel mij een vraag

Recente artikelen

Kyriad Hotel, één van de Partner Hotels van Disneyland Paris

Als je op zoek bent naar een goedkoop hotel vlakbij Disneyland Paris is het Kyriad Hotel zeker een optie. We hebben hier meerdere malen...

DISNEYLAND PARIS HERFSTAANBIEDING

15% KORTING + €200 ZAKGELD

DISNEYLAND PARIS KERSTAANBIEDING

20% KORTING +
€200 ZAKGELD

X
Inline
Inline