Parkeren in Disneyland Parijs

Veel Nederlanders kiezen ervoor om met de auto naar Disneyland Parijs te gaan. Het resort is goed bereikbaar en ligt vlak langs de snelweg. Gelukkig zijn er ook voldoende mogelijkheden om de auto (gratis) te parkeren.

Arrangement geboekt? Rijd dan direct door naar het hotel!

Na het nemen van de afslag naar Disneyland Parijs volg je of de borden naar de Disney Hotels of kan je direct doorrijden naar het parkeerterrein vlakbij de parken. Als je een arrangement hebt geboekt, parkeer dan de auto gratis bij het hotel. Deze heb je de rest van de vakantie niet meer nodig.

Advertentie

Laat bij de toegangspoort van het parkeerterrein zien dat je een hotelgast bent door het tonen van je boekingsbewijs of de Hotel Easy Pass die je na het inchecken ontvangt. Hierna kan je op de zeer ruime parkeerplaatsen parkeren. Wil je de auto liever meenemen naar een van de parken? Dan kan je deze als hotelgast ook gratis op het grote parkeerterrein bij de parken parkeren.

Dagtocht Disneyland Parijs

Als je maar één dag naar Disneyland Parijs gaat of verblijft in een van de geselecteerde hotels kan je de auto ook parkeren op het grote parkeerterrein. Volg de borden “Parc Disneyland”/”Parc Walt Disney Studios” tot aan de toegangspoort. Vanaf het parkeerterrein is het slechts 5-10 minuten lopen naar het Disneyland Park, de Walt Disney Studios of Disney Village.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here