Wanneer kan ik het beste naar Disneyland Paris gaan?

Disneyland Parijs is het hele jaar door geopend. Je kunt het park bezoeken wanneer je maar wilt. Doordeweeks is het meestal rustiger dan in het weekend. En vaak zijn de schoolvakanties ook iets drukker.

Als je zonder kinderen gaat of met kleintjes (niet schoolgaand), dan kan je het beste op een doordeweekse dag gaan buiten de schoolvakanties. Er staan dan vrijwel geen wachtrijen en de kinderen hebben voldoende ruimte om alles rustig te ontdekken.

Schoolvakanties

Advertentie

Als je aan de schoolvakanties gebonden bent dan zijn de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie het rustigst. En ook de meivakantie (vermijd 1 mei) en de zomervakantie kennen rustige dagen. In de kerstvakantie is het vaak erg druk in de parken, dit zorgt voor een gezellige sfeer maar ook voor lange wachtrijen. Houdt hier rekening mee bij het kiezen van je vertrekdatum. Meer informatie over de drukte tijdens de herfstvakantie vind je hier.

Kerstseizoen

Een populaire blijft toch het kerstseizoen en dan met name de maand december. De vrolijke kerstmuziek, de prachtige versieringen en het koude weer maken het park net iets magischer. Lees hier verder over de drukte tijdens de kerst in Disneyland Parijs.

Waarom toch gaan tijdens een drukkere periode?

Twijfel je nog over of je in een drukkere periode of rustige periode moet gaan, hierbij de voor en nadelen. Tijdens drukkere dagen zijn de parken langer open en is de kans op gesloten attracties (door onderhoud) kleiner. Ook is de kans groter dat alle shows en parades doorgaan.

Op rustigere dagen is de kans groter dat een paar attracties gesloten zijn wegens onderhoud of later open gaan (dit kan je van te voren controleren op de website van Disneyland Parijs). Ook zijn de parken korter open. Daarentegen sta je op die dagen ook minder lang in de rij, waardoor je de extra vroege opening eigenlijk niet nodig hebt.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here