Hoeveel geld ben ik per dag kwijt in Disneyland Parijs?

Voordat je een reis boekt naar Disneyland Parijs wil je natuurlijk weten wat het ongeveer gaat kosten. Hoeveel de overnachting en toegangskaartjes kosten kan je berekenen op de Disneyland Parijs website. Maar ter plekke zal je ook nog budget nodig hebben voor eten, drinken en souvenirs.

Hoeveel geld ben je ongeveer kwijt per dag in Disneyland Parijs?

Vervoer

De kosten voor het vervoer en het eten zitten niet bij het Disneyland Parijs arrangement inbegrepen. Afhankelijk van je budget en je voorkeur kan je met de auto, trein, bus of vliegtuig naar Disneyland Parijs gaan.

Maar de meeste mensen kiezen voor de auto, omdat je de meeste vrijheid hebt en vaak het snelst (en zonder overstap) bij de parken aankomt. Houd er rekening mee dat je ongeveer 2 keer zult moeten tanken, afhankelijk van je woonplaats en type auto, en dat je op de Franse wegen tol moet betalen.

Eten en drinken

Als je naar een pretpark gaat weet je dat eten en drinken duurder is dan in de supermarkt. Dit is ook in Disneyland Parijs het geval. Je mag zelf eten en drinken meenemen in de parken, dus je bent niet alleen afhankelijk van het aanbod in de parken. Het ontbijt zit bij het Disney arrangement inbegrepen als je logeert in een van de Disney Hotels.

Als lunch kan je kiezen voor een broodje (vanaf €5 bij Earl of Sandwich) of een complete lunch. Ook tijdens het diner kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Houd er rekening mee dat je minimaal €30 per persoon per dag kwijt bent aan eten en drinken, afhankelijk van de restaurants waar je eet.

Souvenirs

In Disneyland Parijs kan je heel leuk winkelen. Naast pluchebeesten en speelgoed vind je er ook kleding, sieraden en de leukste kerstspullen. Souvenirs zijn er in elke prijsklasse, een pluchebeest kost rond de €20, maar je kunt het zo duur (en zo gek) maken als je zelf wilt.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Vroegboek Voordeel

Tot 2 dgn en 2 nachten gratis

21 maart 2018 t/m 30 september 2019

€138 p.p.11 april 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

169 p.p.

25 april 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here