Welke attracties in Disneyland Parijs zijn niet geschikt voor kleine kinderen?

Disneyland Parijs is voor kinderen en iedereen die zich weer even kind wil voelen. Dat betekent dat de meeste attracties geschikt zijn voor jong en oud. Er zijn een aantal attracties die minder geschikt zijn voor kleine kinderen, bijvoorbeeld omdat ze enge scenes bevatten of omdat er een minimum lengte is.

Hieronder vind je een overzicht van de attracties die je met kleine kinderen beter kunt overslaan. (Of bekijk hier de lijst met attracties die wél geschikt zijn voor jonge kinderen)

Enge attracties in het donker

Er zijn een aantal attracties die enge scenes of harde geluiden bevatten of die zich afspelen in het donker. Phantom Manor, Pirates of the Carribean, Les voyages de Pinocchio, Blanche-neige et les Sept Nains en Armageddon kunnen eng zijn voor de allerkleinste bezoekers.

Daarnaast zijn er ook een aantal attracties waarbij de kinderen minimaal een bepaalde lengte moeten hebben.

Attracties met een minimum lengte

Kinderen onder de 1,40m kunnen bij een aantal attracties geweigerd worden, omdat er een minimum lengte geldt.

De attracties die zo’n minimum hebben zijn: Autopia (81cm), Big Thunder Mountain (1,02m), Crush’s Coaster (1,07m), Indiana Jones and the Temple of Peril (1,40m), Flying Carpets over Agrabah (81cm), RC Racer (1,20m), Rock ‘n’ Rollercoaster starring Aerosmith (1,20m), Space Mountain: Mission 2 (1,32m), Star Tours (1,02m), Toy Soldier Parachute Drop (81cm) en The Twilight Zone Tower of Terror (1,02m).

Met korting naar Disneyland Paris? Klik hier!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER