“Oma kijk een prinses! Dat ben ik ook,toch?” “Opa, durf jij in een achtbaan?” Veel grootouders zal dit bekend voor komen. Zeker nu er op tv weer volop reclames zijn voor Disneyland Paris. Het is een droom voor veel kinderen om hier een bezoek aan te brengen. Spelen met Mickey en Goofy, dansen met de prinsessen en natuurlijk op de foto met hun favoriete Disney figuren. Ze zullen erg genieten en wat is er nou fijner dan je kleinkinderen gelukkig te zien?!

De Disney parken

Disneyland Paris bestaat uit 2 parken en diverse hotels. In de parken zijn er attracties voor groot en klein. En voor jong en oud. Er zijn genoeg attracties waar je samen met zelfs jouw allerjongste kleinkinderen in kan. Ze zullen hun ogen uitkijken in bijvoorbeeld “It’s a small world”, waar vrolijk uitziende poppen dansen en zingen. Dit zal zeker veel indruk op hen maken.
 
Als jouw kleinkinderen al wat groter zijn, zijn er spannendere attracties, zoals diverse achtbanen. Ze zullen hier vol adrenaline uitkomen. Als opa of oma mee gaat, dan zullen zij dat erg stoer vinden. Maar als jullie liever blijven kijken, dan begrijpen zij dat vast wel. Naar Disneyland Paris gaan met jouw kleinkinderen is dus erg leuk voor jullie allemaal. Jullie zullen jullie allemaal goed vermaken.

De hotels

Vlakbij de ingang van het park staat het bekende Disneyland Hotel. Als je in dit hotel logeert, zie je regelmatig Disney figuren langskomen. Zij zijn bijvoorbeeld rond etenstijd in het restaurant. Als je wilt, kan je dan met hen op de foto.
Ook zijn er net buiten het park een aantal andere hotels die bij Disneyland Paris horen. Sommige hotels hebben een zwembad waar je gratis gebruik van mag maken als je in dat hotel logeert. Tevens is er ook nog de Davy Crockett ranch. Hier zijn stacaravans die je kunt huren. Het is een soort vakantiepark gelegen in een bos. Kinderen hebben hier alle ruimte en kunnen hier prima hun laatste beetje energie kwijt. Als je hier slaapt moet jeechter wel een klein stukje met de auto rijden voordat je bij de Disney parken bent.

Eten in het park

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een maaltijd te maken in je huisje op bijvoorbeeld de David Crockett ranch, maar jouw kleinkinderen vinden het vast geweldig als jullie uit eten gaan. In de hotels, Disney Village en parken zijn er genoeg mogelijkheden om samen gezellig te dineren. Bijvoorbeeld in één van de buffetrestaurants. Kinderen vinden dit vaak erg leuk, omdat ze zo zelf kunnen kiezen wat ze willen eten en ze kunnen af en toe op en neer lopen. Dit vinden zij vaak erg fijn. Het is wel slim om vooraf te reserveren, want deze restaurants zijn erg populair.

Naar Disneyland Paris gaan met jouw kleinkinderen is dus echt een uitje voor iedereen. Jullie zullen allemaal nog heel lang nagenieten van deze geweldige vakantie!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.