De 5 leukste attracties in Disneyland Parijs voor kleine kinderen

Het is een van de bekendste familie vakantiebestemmingen van Europa: Disneyland Parijs. Bekend om de magie en natuurlijk de prinsessen en alle andere sprookjesfiguren. Naast de shows en parades beschikken de parken over veel leuke attracties, van rustige ritjes tot adembenemende achtbanen.

Voor gezinnen kan het soms lastig zijn om te bepalen welke attractie er geschikt is voor de allerkleinsten. Dit zijn de 5 leukste attracties voor het hele gezin!

It’s a Small World

Advertentie

Dit rustige boottochtje is geschikt voor het hele gezin. Het vrolijke liedje, het kleurrijke decor en natuurlijk de bekendste bezienswaardigheden maken dit een ideale attractie voor de allerkleinsten.

Dumbo The Flying Elephant

Zelf kunnen vliegen, wie droomt er niet van! Stap op de rug van Dombo en geniet van het schitterende uitzicht. Kinderen kunnen zelf bepalen hoe hoog Dombo vliegt. Daarom is deze attractie perfect voor jongere kinderen. De vrolijke circus muziek en de gekleurde olifanten maken van deze attractie een ware belevenis.

Slinky Dog Zigzag Spin

Deze leuke rupsbaan, gelegen in Toy Story Playland in de Walt Disney Studios, is een van de meest recente toevoegingen aan Disneyland Parijs. Stap op de rug van Slinky en ga met hem op ontdekkingstocht. Handjes in de lucht en genieten maar!

Le Carroussel de Lancelot

Kleine prinsen en prinsessen kunnen in deze draaimolen geheel in stijl reizen. De stoere rossen en prachtige rijtuigen zorgen voor het ultieme sprookjesgevoel. En natuurlijk mag ook de bekende muziek uit de grootste Disney films ook hier niet ontbreken.

Peter Pan’s Flight

Vlieg samen met Peter Pan naar het geheime Nooitgedachtland. Van Londen, door de wolken en langs de sterren, naar het land van piraten, zeemeerminnen en kinderen die nooit groot willen worden.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here