Disneyland Paris Fastpass

Een van de slechtst bewaarde geheimen is de Disneyland Paris Fastpass. Als trotse eigenaar van deze pas hoef je namelijk niet in de rij te staan! Benieuwd hoe het werkt en of jij ook in aanmerking komt voor zo’n fastpass? Lees dan verder!

Wat is een Disneyland Paris Fastpass?

Fastpass is een extra service die zit inbegrepen bij je entreekaartjes. Dit betekent dat je dus niks extra’s hoeft te betalen voor deze pas! En het werkt zeer eenvoudig. Een groot aantal attracties heeft een speciale Fastpass ingang. Om hier toegang tot te krijgen haal je bij de speciale Fastpass kiosk een ticket. Met dit ticket kan je in het aangegeven tijdvak gebruik maken van de Fastpass ingang én kun je zonder (lang) te wachten genieten van de populairste attracties.

Hoe werkt het

Advertentie

Het is niet ingewikkeld om een Fastpass te halen. De locaties waarop dit kan staan duidelijk aangegeven. Ook zijn er altijd voldoende cast members – medewerkers van Disneyland Paris – bij attracties te vinden om je op weg te helpen.

Om een Fastpass te halen:

 • Ga naar de speciale Fastpass locatie bij de attractie, te herkennen aan het “Fastpass Tickets” bord
 • Steek bij een Fastpass kiosk je entreeticket in het apparaat. Per entreeticket ontvang je één Fastpass. Gezinnen, zorg dat er voor elk lid van de familie apart een Fastpass ticket wordt uitgeprint. Op de Disneyland Paris Fastpass staat de tijd aangegeven waartussen je toegang hebt tot de speciale rij
 • Ontspan, ga heerlijk lunchen of geniet van andere attracties. Maar houdt de tijd goed in de gaten
 • Binnen de aangegeven tijd krijg je toegang tot de speciale Fastpass rij, waarbij je binnen enkele minuten van de attractie kunt genieten

Veelgestelde vragen Disneyland Paris Fastpass:

 • Waar vind ik de Disneyland Paris Fastpass kiosken?
  Vlakbij de normale ingang van de attracties met de speciale Fastpass rij vind je deze apparaten. Er hangt altijd een bord boven met “Fastpass tickets” en de tijden waartussen je terug wordt verwacht.
 • Moet ik extra betalen voor een Fastpass?
  Nee, de Fastpass service zit inbegrepen bij je entreekaartje. Wel biedt Disneyland Paris regelmatig de mogelijkheid om een onbeperkte Fastpass te kopen. Hier kan je zo vaak als je wilt gebruik van maken.
 • Is de Disneyland Paris Fastpass alleen voor rijke mensen?
  Recent werd er in de mede gespeculeerd over dat iedereen moest betalen voor een Fastpass. Dit is gelukkig niet waar. Iedereen – dus niet alleen rijke mensen – kunnen gebruik maken van deze gratis dienst!
 • Kan ik onbeperkt gebruik maken van deze service?
  De Fastpassen kunnen de gehele dag door worden gehaald, één per keer. Dat betekent dat als je in het bezit bent van een Fastpass, je deze eerst moet gebruiken voordat je een nieuwe kunt halen.
 • Help, mijn tijdvak is verlopen!
  Buiten het tijdvak heb je helaas geen toegang meer tot de Fastpass rij en moet je een nieuw ticket halen.
 • Wat is het verschil tussen de normale, de Hotel en de VIP Fastpass?
  Een normale Fastpass zit bij elke entreeticket inbegrepen. Hier mag iedere bezoeker gebruik van maken. De Hotel Fastpass is speciaal voor de hotelgasten van de duurdere hotels en kamers. Hiermee kunnen zij eenmaal per dag een extra Fastpass gebruiken. De VIP Fastpass is alleen voor gasten van de Castle Club en de suites en geeft onbeperkt toegang tot de Fastpass rijen.

Welke attracties in hebben de Fastpass service

Disneyland Park

Walt Disney Studios Park

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here