4 tips voor een regenachtige dag in Disneyland Parijs

Helaas kan het soms voorkomen dat een dag in Disneyland Parijs letterlijk in het water valt. Toch kan je ontzettend veel plezier maken tijdens een regenbui. Benieuwd hoe je optimaal kan genieten van een regenachtige dag?

Kies overdekte attracties

De meeste attracties in de Disney Parken zijn overdekt. Dit is ook niet zo vreemd, het park is het hele jaar open en ook in Parijs kan het erg koud zijn.

Attracties die je beter kunt vermijden tijdens de regen zijn: Big Thunder Mountain, Indiana Jones and the Temple of Doom, Dumbo the Flying Elephant, Het Doolhof van Alice, Casey Jr, Storybook bootjes, Orbitron, Autopia, RC Racer en Toy Story Mission Parachute. De andere attracties zijn overdekt en perfect om je op een regenachtige dag te vermaken.

Ga lekker zwemmen in het hotel

Net als in Nederland kan het soms de hele dag regenen in Parijs. Daarom kan het fijn zijn om je ’s middags lekker terug te trekken in het zwembad van het hotel. Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Newport Bay Club, Disney’s Hotel New York, Disneyland Hotel en de Disney’s Davy Crockett Ranch hebben een heerlijk zwembad. Sommige zelfs met glijbaan! En na een verfrissende duik ben je helemaal klaar voor een avondje in het park.

Uitgebreid lunchen

Heeft het hotel geen zwembad of houden jullie niet zo van zwemmen, dan is een uitgebreide lunch ideaal om even bij te komen van de regen. Het Plaza Gardens restaurant is een heerlijk buffetrestaurant met voor elk wat wils. En ook Restaurant des Stars is een prima keus tijdens een regenbui. Natuurlijk kan je ook overdekt winkelen in Main Street USA en daarna een hotdog eten bij Casey’s Corner.

Neem altijd een paraplu mee!

Misschien wel de belangrijkste tip: zorg altijd dat je een paraplu of poncho bij je hebt! Het weer in Parijs is onvoorspelbaar. Zorg dat je goed voorbereid bent op een regenbui.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Vroegboek Voordeel

Tot 2 dgn en 2 nachten gratis

21 maart 2018 t/m 30 september 2019

€138 p.p.11 april 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

169 p.p.

25 april 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here