Eten en drinken in Disneyland Paris

In Disneyland Paris zijn er veel verschillende restaurants. Hou je van steak, vis, of eet je het liefst een hamburger met friet? Het kan allemaal! Slaap je in een van de Disney Hotels? Dan zit het ontbijt bij je arrangement inbegrepen. Overdag kan je eten in een van de restaurants in de Disney Parken of in Disney Village. Wil je liever uitgebreid dineren? Dan kan dat in Disney Village of in een van de hotels.

De makkelijkste manier om te eten in Disneyland Paris is door het boeken van half- of volpension.

Half- of volpension

Advertentie

Bij het boeken van een verblijf in Disneyland Paris kan je half- of volpension bijboeken. Halfpension betekent dat je elke dag ontbijt en avondeten hebt, boek je volpension dan zit ook de lunch inbegrepen. Het ontbijt zit altijd bij het hotelarrangement inbegrepen als je slaapt in een van de Disney Hotels.

Het voordeel van half- of volpension boeken is dat je vooraf weet wat je Disney reis ongeveer gaat kosten. Daarnaast krijg je korting op de kosten van je maaltijd. Alles weten over half- of volpension? Lees dan hier verder!

Restaurants

In de Disney Parken, Disney Village en de hotels vind je verschillende restaurants. Van hamburgers met friet, tot vis en steak. Er is genoeg keus, ook voor moeilijke eters.

Als je een Disney arrangement boekt dan kan je elke ochtend gratis ontbijten in het hotel. Het ontbijt bestaat uit broodjes, croissants, eieren en veel soorten beleg. Lunchen doen de meeste mensen in de parken. In tegenstelling tot andere pretparken kan je in Disneyland Paris naast hamburgers, ook gezondere maaltijden eten in de parken, zoals bijvoorbeeld broodjes, salades en zelfs vlees of vis met groente.

Eten met Disney figuren

Een aantal restaurants in Disneyland Paris bieden Character Dining. Dit betekent dat er in het restaurant populaire Disney figuren rondlopen en tijdens het eten uitgebreid de tijd om te knuffelen, handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Zeker voor gezinnen met kleine kinderen is dit een bijzondere ervaring! Als je met Disney figuren wilt eten is het verstandig om dit bij aankomst in het hotel direct te reserveren.

Zelf eten meenemen

In Disneyland Paris mag je eten en drinken meenemen in de parken. Dit scheelt enorm in de kosten, met name voor gezinnen. Flesjes drinken in de parken zijn relatief duur en zeker op een warme dag is het geen overbodige luxe om zelf drinken mee te nemen. Ook is het fijn om zelf snacks mee te nemen om tijdens het wachten op te eten.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here