Menu
Disneyland Paris

Raad de Disneyland Paris attractie!

Vandaag doen we – vanwege het weer buiten – een spelletje. Kan jij aan de hand van 1 regel tekst raden om welke Disney attractie het gaat? De antwoorden kan je onderaan bij de reacties geven of op de social media kanalen. Mocht je binnenkort pas naar Disneyland Parijs gaan dan kan je deze pagina bewaren en tijdens je bezoek de antwoorden invullen. Voor het gemak heb ik de Engelse teksten erbij gepakt, omdat de meesten van ons niet zo goed of helemaal geen Frans spreken.

Ben je er klaar voor?!

Herken jij de Disneyland Parijs attractie?

We gaan beginnen met de eerste attractie. Deze ken je waarschijnlijk wel!

“Howdy Folks! Please keep your hands and arms inside the train”

Oh ja dit is natuurlijk …….

Wist je dat deze tekst in de Amerikaanse attractieparken ook nog Feet and Legs bevat? Dus je moet dan niet alleen je handen en armen maar ook je voeten en benen binnenboord houden. Best logisch toch?

Ok, nou deze was een makkie. Laten we doorgaan naar de volgende attractie.

LEES OOK:  Hotel New York: Art of Marvel - kamers, restaurants en prijzen

“And a smile means friendship to everyone”

Dit komt uit de attractie …..

Best een mooie tekst eigenlijk he. Daar hebben de Sherman Brothers – die je onder andere ook kent van de liedjes uit Mary Poppins – goed over nagedacht. En ik bied mijn excuses aan als je dit liedje nu de rest van de dag in je hoofd hebt.

Waarschijnlijk had je deze ook goed. Op naar de volgende.

“In just a moment you will make the jump to a galaxy far, far away”

“Galaxy far far away” geeft het natuurlijk al een beetje weg, maar Disneyland Parijs heeft meerdere Star Wars-attracties. Deze tekst is van de attractie …..

Hoeveel heb je er tot nu toe geraden? Als je ze allemaal goed hebt ben je volgens mij ook een echte Disneyland Parijs fan! Ben je klaar voor de volgende?

“Whatever you do, don’t scream”

Deze is misschien wat lastiger. Zeker als je al een tijdje niet in Disneyland Paris bent geweest. Laat me zeker weten onderaan dit artikel of je deze ook hebt geraden. En of je niet alleen de naam van de attractie maar ook van het “thema” weet.

Vakantie is hier 970x250

Mocht het je niks zeggen, dan zal ik je toch een hint geven. Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je dat er recent een attractie was waar ik nachtmerries van kreeg.

Deze attractie is ….

“Stay seated until a crew member tells you to get up”

Deze zou natuurlijk bij meerdere attracties kunnen. Maar deze wordt wel op een heel bijzondere manier gebracht. Aan het eind van deze attractie: ….. , vlak voordat je uit moet stappen.

LEES OOK:  Disney’s Sequoia Lodge: locatie, kamers, prijzen en aanbiedingen

Het kan zijn dat je deze tekst soms niet heel goed hoort door de watervallen om je heen. Maar zeker als het wat drukker heb je alle tijd om er goed naar te luisteren.

Zullen we er nog 2 doen?

“All aboard! Let’s go!”

Dit is natuurlijk …… Als ik de tekst al zie begin ik automatisch de rest van het liedje te zingen. Heb jij dat ook?

Zelf ben ik dol op deze attractie. Heel eenvoudig maar toch altijd weer een leuke rit. Zeker met een zonnetje, als het park net open is. Dan is je uitzicht net iets magischer.

Wat vindt jij van deze attractie?

“You may not believe it, but beauty once lived in this house”

Dit vind ik misschien wel de mooiste tekst van de hele attractie. Het moment dat je omgeving verandert en je weer even terug bent in die tijd. Heel bijzonder.

Deze tekst komt uit de attractie ….

Heb je ze allemaal kunnen raden? Houd dan Facebook in de gaten voor de antwoorden. Al zullen veel van jullie ze vast allemaal goed hebben!

HANDIGE TIPS

  • Disneyland Paris gaat weer open! Ben jij toe aan wat Disney Magie? Boek dan snel je hotel en kaartjes, want het aantal bezoekers is beperkt!
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Tijdelijke aanbieding: een hotelovernachting voor 2 personen voor maar €89 in Nederland, België of Luxemburg! Voucher te boeken op AD.nl.
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bekijk dan de aanbiedingen van CenterParcs of TUI, er is nog genoeg beschikbaar om er deze zomer toch een paar dagen uit te gaan.
LEES OOK:  5 Tips voor een romantisch uitje naar Disneyland Paris
Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer